ÎNCHIS Vand: Adeziv/Fete/Lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Solutie de lipit ecologica - Eco-LEX - Din nou pe STOC !!!

Reduceri mari la PRODUSE !!!

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Killerspin Diamond CQ - FL - Reducere: 310 lei

Vandut !!!
- - - Actualizat - - -
DHS PG7 - ST (Practic lemnul a fost FL, dar a fost modificat in ST) - Reducere: 70 lei

VANDUT!!!

Vreau sa-mi faci o paleta din marfa pe care o ai la vinzare.Lasa-mi un nr de mobil sa te sun ca n-am gasit nicaieri!

a-s vrea si eu un flacon de ecolex de 250 ml
la 50 lei
sau daca gasesti ceva interesant la mine in post facem schimb

Adeziv Eco-Lex din nou pe STOC !!!

Adaugate foarte multe produse noi in primul post

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -

VANDUT!
- - - Actualizat - - -
Joola Energy -MAX-

VANDUT!!!
- - - Actualizat - - -
Yasaka Gatien Extra - ANatomic - 70 lei

VANDUT
- - - Actualizat - - -
Stiga PRO - CONIC - Vechi de peste 25 ani in stare ft buna - Reducere: 80 lei

VANDUT
- - - Actualizat - - -

VANDUT!
- - - Actualizat - - -
NITTAKU Hurricane Pro 2 - 1.7mm - Rosie - Dimensiuni: L=161mm ,l=156mm - Probata 15 minute... Reducere: 100 lei

NITTAKU Hurricane 2 NT50 - 1.9mm - Rosie - Dimensiuni: L=160mm, l=155mm - Probata 20 de minute...Reducere: 100 lei

Vandute!!!
- - - Actualizat - - -
Husa Butterfly - 50 lei

VANDUT!

156/148 -80 lei

154/150 arata impecabil doar ca e taiata urat sus- 120 lei

VANDUTE!!
- - - Actualizat - - -

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Yasaka Pryde 30 - 2.0mm - Rosie - Reducere: 100 lei

A fost data la schimb!

Salut ma intereseaza Tenergy 05 FX -MAX-156/148 rosie- 80 lei si un flacon Eco-Lex pachet mijlociu. Ms

Ultima editare:
Aveti pm... :D
- - - Actualizat - - -

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Palatinus Off - lemn modificat din priza tok in FL...un lemn exceptional facut de Robert Palatinus pe comanda...lemnul are un strat central din corn de vaca(aceste lemne sunt destul de scumpe, in jur de 100 si ceva de euro) - Reducere: 220 lei

Vandut !!!
- - - Actualizat - - -
151/150 are semne minime de uzura aproape deloc - 140 lei

Vanduta!
- - - Actualizat - - -
1.156/149 - 100 lei
156/148 - 80 lei

- - - Actualizat - - -
vandute!!!

Vinzator foarte serios-RECOMAND!Nu stiu cum se acorda calificativ(poate imi scrie cineva)...as fi vrut sa acord calificativ comercial favorabil.

Vinzator foarte serios-RECOMAND!Nu stiu cum se acorda calificativ(poate imi scrie cineva)...as fi vrut sa acord calificativ comercial favorabil.

Nu este nevoie neaparat de calificativ(este si el bun la ceva acolo :D)...daca tu esti multumit si eu sunt la fel de fericit ca si tine...Iti doresc sa-ti snopesti toti adversarii cu acea paleta :))...sa fi sanatos!
- - - Actualizat - - -

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
154/148 jucata maxim 2 antrenamente - 80 lei

VANDUT!!!

Cu placere si altadata mai cere :D
- - - Actualizat - - -
Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Butterfly Sardius - FL - Lemnul este ca si nou...jucat 2-3 antrenamente...cand a fost scoasa banda de cant s-a tras 2-3 firicele de pe marginea lamei...nu afecteaza absolut nimic(se vede in poza) - 330 lei

Vandut !!!

Tenergy 05 -MAX-
152/149 - 30 lei

Tenergy 05 FX -MAX-
156/149 e jucata putin dar a mushcat omu din ea si si-a batut joc de a rupt-o pe parti - 60 lei

VANDUTE!
- - - Actualizat - - -
Valabil ... - Click AICI

Reduceri mari la PRODUSE de Iepuras(preturi modificate) !!!

Adeziv pe baza de apa:

Pachet Mare - contine: 1 buc. Flacon solutie 250 ml...12 buc. burete pentru lipire...1 buc. clama(pentru a tine buretele)
Pret: 50 lei

Pachet Mijlociu - contine: 1 buc. Flacon solutie 125 ml...8 buc. burete pentru lipire...1 buc. clama(pentru a tine buretele)
Pret:30 lei

Pachet Mic - contine: 1 buc. Flacon solutie 50 ml...5 buc. burete pentru lipire...1 buc. clama(pentru a tine buretele)
Pret:15 lei

SpeedGlue (pe baza de toluen), (homemade)de doua feluri:vascos sau mai putin vascos, cu efect de tuning foarte mare si un sunet deosebit (un click-uit placut)

Flacon solutie 500 ml = 25 lei

Pentru mai multe detalii si poze... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
3.
Andro Kinetic Supreme OFF - FL - 50 lei/buc.

VANDUTE!!!
- - - Actualizat - - -
Xiom Sigma I Europe -Negru 150/150, folosita 2 antrenamente 60 lei

Andro Hexer PowerSponge -MAX- 158/148 - 30 lei

VANDUTE!!!

hey...pot spune ca ce este in review-ul cu eco-lexul e minciuna...eu am dezlipit acum o ora solutia ecolex de pe tenergy-uri mai rapid si mai usor decat in review...acest lipici este mult peste brandurile de renume bty,stiga,joola,donic...cel mai bun lipici dintre toate....Merita banii fara dar si poate...

hey...pot spune ca ce este in review-ul cu eco-lexul e minciuna...eu am dezlipit acum o ora solutia ecolex de pe tenergy-uri mai rapid si mai usor decat in review...acest lipici este mult peste brandurile de renume bty,stiga,joola,donic...cel mai bun lipici dintre toate....Merita banii fara dar si poate...

Multumesc...ma bucur ca iti este de folos...
- - - Actualizat - - -

Valabil ... - Click AICI

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus