Radu668
senior
eh se intampla... si eu am tot cauta-o si nu am reusit sa gasesc un review sau ceva despre fata asta... joaca un prieten cu ea pe rever si m-a impresionat tot timpul, a impresionat si antrenorul suediei ca poate da asa de tare cu o fata considerata de incepatori ca si toate friendship-urile 
- - - Actualizat - - -
Spinlord DornenGlanz rosu 155/154 - 20 lei

Butterfly Tenergy 64 negru 156/148 - 80 lei

VANDUT!!!
- - - Actualizat - - -
Lemne refacute din priza TOK in Priza FL respectiv ST de Dan Universal :
Timo Boll ALC - Lemnul este intr-o stare foarte buna, doar ca este modificat din priza tok(asiatica) in priza FL, iar circumferinta lamei este slefuita cu 1mm mai mica - Reducere: 160 lei

Ding Yi Off - modificat din priza tok in ST, de d-nul Dan Universal)...au fost doua lemne facute special de maestru si marele jucator-antrenor austriac de origine chineza Ding Yi, care au costat foarte mult(in jurul la 500 de euro ambele)are in compozitie ceva folie de aluminiu, sau ceva asemanator(mai multe detalii puteti primii de la domnul Dan Universal), care a desfacut primul lemn, fiind rupt de la maner, iar al doilea(acesta) este intr-o stare perfecta - Reducere: 190 lei

Scoase de la vanzare!

- - - Actualizat - - -
Spinlord DornenGlanz rosu 155/154 - 20 lei

Butterfly Tenergy 64 negru 156/148 - 80 lei

VANDUT!!!
- - - Actualizat - - -
Lemne refacute din priza TOK in Priza FL respectiv ST de Dan Universal :
Timo Boll ALC - Lemnul este intr-o stare foarte buna, doar ca este modificat din priza tok(asiatica) in priza FL, iar circumferinta lamei este slefuita cu 1mm mai mica - Reducere: 160 lei

Ding Yi Off - modificat din priza tok in ST, de d-nul Dan Universal)...au fost doua lemne facute special de maestru si marele jucator-antrenor austriac de origine chineza Ding Yi, care au costat foarte mult(in jurul la 500 de euro ambele)are in compozitie ceva folie de aluminiu, sau ceva asemanator(mai multe detalii puteti primii de la domnul Dan Universal), care a desfacut primul lemn, fiind rupt de la maner, iar al doilea(acesta) este intr-o stare perfecta - Reducere: 190 lei

Scoase de la vanzare!