vrg
senior
buna
amultart la ce pret il ai ?
multumesc !
multumesc !

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
o....dar il dau mai ieftin!!!;-)buna
multumesc !![]()
tenergy nu mai am decat second!
va rugam sa postati date despre aceste lemne si preturi conform obiceiului (a se citi regulamentului) de pe forumul nostru, am solicitat acest lucru si printr-un mesaj privat cu vreo doua zile in urma... multumesc!adaug ..bty Spirit,si un Nittaku Acoustic.
va rugam sa postati date despre aceste lemne si preturi conform obiceiului (a se citi regulamentului) de pe forumul nostru, am solicitat acest lucru si printr-un mesaj privat cu vreo doua zile in urma... multumesc!
Cred ca faceti o confuzie mi-ati trimis un singur mesaj cu urmatorul continut "este ST si este made in japan,cu cutie ....au aceleasi serii,450".draga Adisorule!!!..dar ti-am trimis 2 msg.ti-am explicat starea lemnului si conditia lui .!la fel si pretul.....deci care e problema?...450 ron made in japan,sau sa m-ai scriu inca o data,,,,,toata povestea ,te credeam un pic mai....interesat !...scuzama.
amultart 600 ron,83 gr.ca nou.Salut.Amultartul la ce pret il ai?Cat e jucat? si ce greutate are?Multumesc.
trening,Joola vandut!Treining Joola (rosu cu negru) marimea L. 100 ron .nou.
deocamdata nu am numai negre,si M2 e bun, dar ia-ti M2 rosu si atunci pot sa-ti dau Tenergy negru.Salut.
Pe cand un Tg 05 rosu pentru Boll tricarbon.
Vreau sa-mi iau un M2 rosu pe rever. Ce parere ai?
Salutari numai de bine.