ÎNCHIS Vand Kokutaku Cremrtop + fețe

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alex.C

senior
Scor reacție
55
Vârstă
40
Locație
București
Vand setup-ul meu cu care joc in prezent si anume lemn Kokutaku Cremrtop off + fețe tenergy 05 2.1. Lemnul este putin lovit in centru insa nu afecteaza jocul, este un lemn ales cu un control f bun, fețele tenergy jucate aproximativ 4 luni. Pret 300 RON !

Ultima editare:
Salut. Ma intereseaza fața neagra T 05. Vinzi si separat? Daca da as vrea un pret si o poza.

Asta e dany ...baremi sa-i foloseasca cuiva :)

O sa pun poze cu paleta mai pe seara...
---------- Post added 10-Jan-2012 at 17:14 ----------
am adaugat poze ...in primul post
---------- Post added 10-Jan-2012 at 17:30 ----------
Salut. Ma intereseaza fața neagra T 05. Vinzi si separat? Daca da as vrea un pret si o poza.
am pus pozele in primul meu post ! daca te int ma anuntzi!

Ma intereseaza fața neagra. Spune-mi pretul totusi la aceasta fața (MP sau pe forum), sper ca buretele sa fie OK.

Lemnul este rezervat momentan. Fetele sunt inca disponibile. Cornel iti las un mp.

Salut Alex, ti-am trimis un mail, citeste-l si spune-mi cum sa procedam.

Cornel ti-am trimis raspunsul pe mail
Emipeter fața rosie e la 75 RON
Lemnul si fața neagra sunt rezervate, doar fața rosie mai e disponibila

Ultima editare:
Lemnul este din nou disponibil...pret 140 RON
Este putin ciupit in partea de sus si pe mijloc atins ...insa nu afecteaza jocul. Este lemnul cu care am jucat eu. Este un lemn f bun cu un control exceptional. Nu ma intereseaza schimburi. Il vand doar pt ca eu nu mai joc si poate ii foloseste cuiva. Salutare !

Alex cred ca o sa ramana lemnul la tine.....:)cei al tau ,tot al tau ramane:)
---------- Post added 20.01.2012 at 18:38 ----------
de ce nu mai joci? ai patit ceva?

Alex cred ca o sa ramana lemnul la tine.....:)cei al tau ,tot al tau ramane:)

---------- Post added 20.01.2012 at 18:38 ----------

de ce nu mai joci? ai patit ceva?

daca ramane la mine nu-i problema...il pun in vitrina :)...mi-am dat seama ca nu sunt facut pt sportul asta.. ideea e cavreau sa ma fac antrenor de sah.....glumesc :) sunt ok n-am nimik ..ms de intrebare :)

daca ramane la mine nu-i problema...il pun in vitrina :)...mi-am dat seama ca nu sunt facut pt sportul asta.. ideea e cavreau sa ma fac antrenor de sah.....glumesc :) sunt ok n-am nimik ..ms de intrebare :)
M-am si speriat cand am auizt de antrenor de sah :))
Sunt convins ca vrei doar un lemn mai rapid,care sa te puna mai bine in valoare

ca tot zicea ceva george de un lemn mai rapid ...il dau la schimb cu un yasaka ma lin extra offensive :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus