Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Vand setup-ul meu cu care joc in prezent si anume lemn Kokutaku Cremrtop off + fețe tenergy 05 2.1. Lemnul este putin lovit in centru insa nu afecteaza jocul, este un lemn ales cu un control f bun, fețele tenergy jucate aproximativ 4 luni. Pret 300 RON !
O sa pun poze cu paleta mai pe seara... ---------- Post added 10-Jan-2012 at 17:14 ---------- am adaugat poze ...in primul post ---------- Post added 10-Jan-2012 at 17:30 ----------
Lemnul este din nou disponibil...pret 140 RON
Este putin ciupit in partea de sus si pe mijloc atins ...insa nu afecteaza jocul. Este lemnul cu care am jucat eu. Este un lemn f bun cu un control exceptional. Nu ma intereseaza schimburi. Il vand doar pt ca eu nu mai joc si poate ii foloseste cuiva. Salutare !
Alex cred ca o sa ramana lemnul la tine.....cei al tau ,tot al tau ramane ---------- Post added 20.01.2012 at 18:38 ---------- de ce nu mai joci? ai patit ceva?
daca ramane la mine nu-i problema...il pun in vitrina ...mi-am dat seama ca nu sunt facut pt sportul asta.. ideea e cavreau sa ma fac antrenor de sah.....glumesc sunt ok n-am nimik ..ms de intrebare
daca ramane la mine nu-i problema...il pun in vitrina ...mi-am dat seama ca nu sunt facut pt sportul asta.. ideea e cavreau sa ma fac antrenor de sah.....glumesc sunt ok n-am nimik ..ms de intrebare