ÎNCHIS Vand lemn Yasaka extra off

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alex.C

senior
Scor reacție
55
Vârstă
40
Locație
București
Vand paleta formata din lemn Yasaka extra offensive ( este lemnul cu care am jucat eu in div A , lemn ales (il am de la un prieten care joaca afara), fara vibratii, control ff bun, este cel mai bun yeo pe care l-am probat si am probat f multe inclusiv cu sigla JTTA) + fata Xiom Vega Japan neagra de 1.8 si Donic Bluefire jp 02 de 2.0. Ambele fete sunt jucate, sunt boosterite si inca mai merg, agatza bine !

Pret setup intreg 400 ron !

Ultima editare:
Va rog sa trimiteti lemnul la Craciun Calin, Oradea,jud. Bihor, b-dul Dacia, nr.81, bl. D4, ap 26 etaj VI, cod postal 410457. Multumesc
Nr de telefon aveti pe mesaj privat

lemnul retras de la vanzare !

fețele disponibile 100 ron ambele ( dhs tin arc 3 jucat 2 antrenamente si un xiom vega pro jucata cateva luni - ambele 100 ron )

mai adaug la vanzare un tenergy 64 rosu jucat cateva luni bune la 50 ron !

- - - Actualizat - - -

disponibil

Actualizare !!!

lemn Yasaka extra offensive ( este lemnul cu care am jucat eu in div A , lemn ales (il am de la un prieten care joaca afara), fara vibratii, control ff bun, este cel mai bun yeo pe care l-am probat si am probat f multe inclusiv cu sigla JTTA) + fata Xiom Vega Japan neagra de 1.8 si Donic Bluefire jp 02 de 2.0. Ambele fete sunt jucate, sunt boosterite si inca mai merg, agatza bine !

Pret setup intreg 400 ron !

lemnul retras de la vanzare !

fețele disponibile 100 ron ambele ( dhs tin arc 3 jucat 2 antrenamente si un xiom vega pro jucata cateva luni - ambele 100 ron )

mai adaug la vanzare un tenergy 64 rosu jucat cateva luni bune la 50 ron !

- - - Actualizat - - -

disponibil
Salut poti sa pui niste poze cu fetele dhs?

DHS-ul este la mine, iar pentru celelalte fete cred ca ar trebui sa astepti ca Alex sa se intoarca din concediu.... :)

Pret setup actualizat - 350 ron !

- - - Actualizat - - -

valabil

fețele nu mai sunt disponibile!

Lemn YEO ales (lemn personal) feeling deosebit ...atins putin pe margine insa nu afecteaza jocul ...maner fl....pret 250 !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus