Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Casuta plina
- - - Actualizat - - -
Ceva poze cu lemnul yasaka,daca s_ar putea?
Experienta de joc se taxeaza cu 50 ron per sedinta de antrenament la Alex PUNCTOfer 120 lei pe lemn (dar va rog sa-l trimiteti fara experienta de joc si fara sentimente, emotii bla, bla - doar lemnul - punct)
Lemn YEO ales (lemn personal) feeling deosebit ...atins putin pe margine insa nu afecteaza jocul ...maner fl....pret 250 !
Ofer 120 lei pe lemn (dar va rog sa-l trimiteti fara experienta de joc si fara sentimente, emotii bla, bla - doar lemnul - punct)
Experienta de joc se taxeaza cu 50 ron per sedinta de antrenament la Alex PUNCT
Avand in vedere ca un lemn nou, dar "neselectat", costa 180 lei (ttsport.ro), ar trebui ca in banii ceruti pe el sa fie incluse si (aproape) 3 sedinte de antrenament...cu mingiile antrenorului... 3* ...drumul pana la sala il suporta cumparatorul...![]()
![]()
... Sili a facut o oferta, no offence...sau orele in care este tinut in mana la masa de joc se adauga la pretul "de catalog"?
Sunt curios daca acest lemn ar fi cumparat de un jucator de superliga in banii astia, nu de alta, dar ei ar sti sa aprecieze cu adevarat valoarea lemnului si a experientei acumulate in el.... Punct?
ok...va trimit doar manerul in banii astia...si bonus o minge de 3 stele...
Poi nu faceți omul Trol spuneți ca nu vreți sa vindeți lemnul și cereți 80 lei pe mâner și gata ne-am prins . Doriti sa va mai dam ceva bani doar ca am citit anunțul sau scăpăm fără taxa?
7 straturi ..? poate s-a inventat un nou ma lin extra offensive...si eu nu stiam ...nu o sa-l cumparati pt ca nu-l mai vand...nu merita vandut!