Balint Zsolt
boboc
VAND MATERIALE AMSIR,TRICOURI,TRENINGURI,PANTALONI SCURTI SI LEMN TIMO BOLL ALC,fete folosite tenergy
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
tricourile 50lei,treningurile130lei,pantalonii scurti 40lei
tricourile sunt din bumbac sau material sintetic??
Mai nou, n sport in general, nu prea mai vezi bumbac...ci tot felul de materiale sintetice... o fi bine, o fi rau....asta nu mai stiu...stiu doar ca am un tricou si un short de la Adidas, aduse direct din state, "de la mama lor"...ultimul "racnet" in materie, la vremea aia, adica in urma cam cu 5 ani...le-am purtat de cateva ori si m-am lecuit...nu as da bumbacul pentru nimic in lume ca material pentru articole sportive.
Din fotografii, tricoul portocaliu pare din material non sintetic!Mai nou, n sport in general, nu prea mai vezi bumbac...ci tot felul de materiale sintetice... o fi bine, o fi rau....asta nu mai stiu...stiu doar ca am un tricou si un short de la Adidas, aduse direct din state, "de la mama lor"...ultimul "racnet" in materie, la vremea aia, adica in urma cam cu 5 ani...le-am purtat de cateva ori si m-am lecuit...nu as da bumbacul pentru nimic in lume ca material pentru articole sportive.