ÎNCHIS Vand materiale amsir,tricouri,treninguri,pantaloni scurti si lemn timo boll alc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
tricourile sunt din bumbac sau material sintetic??

Mai nou, n sport in general, nu prea mai vezi bumbac...ci tot felul de materiale sintetice... o fi bine, o fi rau....asta nu mai stiu...stiu doar ca am un tricou si un short de la Adidas, aduse direct din state, "de la mama lor"...ultimul "racnet" in materie, la vremea aia, adica in urma cam cu 5 ani...le-am purtat de cateva ori si m-am lecuit...nu as da bumbacul pentru nimic in lume ca material pentru articole sportive.

Mai nou, n sport in general, nu prea mai vezi bumbac...ci tot felul de materiale sintetice... o fi bine, o fi rau....asta nu mai stiu...stiu doar ca am un tricou si un short de la Adidas, aduse direct din state, "de la mama lor"...ultimul "racnet" in materie, la vremea aia, adica in urma cam cu 5 ani...le-am purtat de cateva ori si m-am lecuit...nu as da bumbacul pentru nimic in lume ca material pentru articole sportive.

exact din acest motiv am intrebat: urasc sa se lipeasca de mine un tricou sintetic cand transpir(din poze nu prea imi dau seama de tipul materialului)

Ma intereseaza daca aveti marimea S la treninguri
- - - Actualizat - - -
Din fotografii, tricoul portocaliu pare din material non sintetic!

salut poze pentru timo boll alc ?
numarul unde va pot contacta si pretul .
Multumesc

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus