Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Foarte bune mingile, diferente la saritura nu sunt iar astazi am terorizat una timp de aproape 4 ore (impreuna cu inca doi amici) si a facut fata cu brio. Foloseam de regula Yasaka, dar una tot o spargeam pana la sfarsitul programului...astept parerea despre calitatea mingilor. multumesc
Asa este am una cu care jucam cam de 8 ore in continuare eu si 2 prieteni,in 3 zile consecutive si pot sa spun ca face fata cu brio.Foarte bune mingile, diferente la saritura nu sunt iar astazi am terorizat una timp de aproape 4 ore (impreuna cu inca doi amici) si a facut fata cu brio. Foloseam de regula Yasaka, dar una tot o spargeam pana la sfarsitul programului...
Recomand.
Pe asta o iau eu .19) Tenergy 05 2,1 Red 150x157 10/10 140 lei
salutTrimiti si in italia daca da prenotez postul nr 12 T 05 black 2.1 150/156 10/10 35 euro transport inclus.daca esti de acord MP
pai este si o fata 05 FX 2.1 (p.9)Poti aduce si Tenergy 05 fx?
aici ai pozele acestei fete (daca nu iti poti face o impresie din aceste poze (cu blitz, incerc maine ziua altele la lumina zilei(fara blitz)).Pe asta o iau eu .
Trimit mp
Cred ca am orbit. Poti sa pui te rog poze cu fata T05fx? Multumesc.pai este si o fata 05 FX 2.1 (p.9)