ÎNCHIS Vand materiale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

jhonyqz

senior
Scor reacție
1
Vârstă
33
Locație
Timișoara
Vand copie (clona) dupa Butterfly Viscaria Fl, are aceeasi compozitie cu Arylate-Carbon,sare asemanator cu originalul,in stare impecabila -150 ron,negociabil

Cel din poza e clona ... ?

;)
http://www.aliexpress.com/item/Free...erfly-VISCARIA-Ping-Pong-Blade/733813190.html
Da, asa este...,este acelasi tip de lemn cu cel de mai sus.Asa arata si cel vechi(doar ca s-a "lucrat" mai apoi la maner si s-a slefuit partea dinspre lama,intr-un unghi cara sa scoata in evidenta si ultimul strat de lemn(acel gri petrol) peste cel alb(penultim),iar in urma slefuirii s-a "produs" si acea "arcuire" a stratului albastru.
Este o clona foarte reusita si la pretul "inaintat" de chinezi este foarte tentant in a fi cumparat.
Felicitari baiatului care-l vinde pentru sinceritatea lui.;)

acuma sa vedem cine il cumpara la pretul unuia original ....cine stie prin cate maini va merge -
Cati dintre cei care l vor vinde o sa mai specifice ca e clona ? Traim totusi niste vremuri vitrege ...si eu care caut acum un viscaria ..cred ca o sa mi schimb optiunea.

- - - Actualizat - - -

cine a facut acest lemn ?..
E ca si cum;; eu as vrea sa schimb valuta si vreau mai putin pe euro ca recunosc --is falsi ..
Dar introduc bancnotele n circuit...ia le urma

Ultima editare:
V-ati trezit sa comentati ce?!? Aberatii?!? Cautati viscaria in continuare si lasati-i pe fiecare sa-si vada de treaba. Nu poluati forumul aiurea!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus