Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Vand copie (clona) dupa Butterfly Viscaria Fl, are aceeasi compozitie cu Arylate-Carbon,sare asemanator cu originalul,in stare impecabila -150 ron,negociabil
Vand copie (clona) dupa Butterfly Viscaria Fl, are aceeasi compozitie cu Arylate-Carbon,sare asemanator cu originalul,in stare impecabila -150 ron,negociabil
http://www.aliexpress.com/item/Free...erfly-VISCARIA-Ping-Pong-Blade/733813190.html
Da, asa este...,este acelasi tip de lemn cu cel de mai sus.Asa arata si cel vechi(doar ca s-a "lucrat" mai apoi la maner si s-a slefuit partea dinspre lama,intr-un unghi cara sa scoata in evidenta si ultimul strat de lemn(acel gri petrol) peste cel alb(penultim),iar in urma slefuirii s-a "produs" si acea "arcuire" a stratului albastru.
Este o clona foarte reusita si la pretul "inaintat" de chinezi este foarte tentant in a fi cumparat.
Felicitari baiatului care-l vinde pentru sinceritatea lui.
acuma sa vedem cine il cumpara la pretul unuia original ....cine stie prin cate maini va merge -
Cati dintre cei care l vor vinde o sa mai specifice ca e clona ? Traim totusi niste vremuri vitrege ...si eu care caut acum un viscaria ..cred ca o sa mi schimb optiunea.
- - - Actualizat - - -
cine a facut acest lemn ?..
E ca si cum;; eu as vrea sa schimb valuta si vreau mai putin pe euro ca recunosc --is falsi ..
Dar introduc bancnotele n circuit...ia le urma