Pai spuneti exact ce am vrut sa stiu cand am comandat lemnul: cum se prezinta un lemn cu stratul de compozit langa stratul central? Intre timp am cumparat si Innerforce ALC si intr-adevar lemnul cu bazalt este cu foarte putin mai lent. Comportamentul in joc este destul de asemanator. La jocul scurt se simt amandoua ca lemne all wood si abia cand cresti forta loviturilor stratele de compozit incep sa-si faca treaba. Din punctul meu de vedere s-a meritat experimentul. Daca inca nu ai jocul scurt foarte bine dezvoltat pentru a folosi eficient un lemn Butterfly cu koto strat exterior si imediat dupa el stratul de compozit atunci, cel putin pentru mine, un lemn cu stratul de compozit la interior ajuta foarte mult controlul la jocul scurt.
Nu toata gama Innerforce are limba limba ca straturi ALC.S are limba spruce. Daca ati folosit si Innerforce Layer ALC.S (nu ALC) atunci stiti ca spruce este foarte asemanator cu limba, poate de aceea in Innerforce layer ALC.S al doilea strat cei de la Butterfly au inlocuit limba cu spruce, in timp ce anegre este putin ma dur decat limba.
- - - Actualizat - - -
Valabil