ÎNCHIS Vand o fata Tenergy 80

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
As dori sa cumpar doar tenergy 80 max neagra. Ok?

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Vand unul din vestitele lemne cu bazalt realizate la comanda de domnul Levi. Un lemn Off de 7 construit pentru a-mi face o idee despre seria Innerforce de la Butterfly (adica cu stratul de compozit langa stratul central). Lemnul are urmatoare compozitie spruce-anegre-bazalt-kiri-bazalt-spruce-anegre.

Scuze pentru interventie...dar lemnul pe care il vindeti nu are nici o legatura cu gama Innerforce de la Butterfly, si nu va poate face nici o idee despre comportamentul acestora...
Gama Innerforce are in compozitie urmatoarele straturi : limba-limba-compozit-ayous-compozit-limba-limba...
Daca vrei sa iti faci o idee, comanda la Levi structura de mai sus... eu am comandat-o, iar din ce am incercat, lemnul Levi cu bazalt are un comportament cumva intermediar intre IF ZLF si IF AL... (ca precizare, am avut in posesie toata gama Innerforce, in poza de avatar se observa 3 dintre ele, alaturi de Viscaria, Photino si Donic Li Ping KiTex).

P.S. Nu e suficienta doar amplasarea unui compozit oarecare langa stratul de mijloc pentru a te edifica cu privire la comportamentul unui lemn

Ultima editare:
Pai spuneti exact ce am vrut sa stiu cand am comandat lemnul: cum se prezinta un lemn cu stratul de compozit langa stratul central? Intre timp am cumparat si Innerforce ALC si intr-adevar lemnul cu bazalt este cu foarte putin mai lent. Comportamentul in joc este destul de asemanator. La jocul scurt se simt amandoua ca lemne all wood si abia cand cresti forta loviturilor stratele de compozit incep sa-si faca treaba. Din punctul meu de vedere s-a meritat experimentul. Daca inca nu ai jocul scurt foarte bine dezvoltat pentru a folosi eficient un lemn Butterfly cu koto strat exterior si imediat dupa el stratul de compozit atunci, cel putin pentru mine, un lemn cu stratul de compozit la interior ajuta foarte mult controlul la jocul scurt.

Nu toata gama Innerforce are limba limba ca straturi ALC.S are limba spruce. Daca ati folosit si Innerforce Layer ALC.S (nu ALC) atunci stiti ca spruce este foarte asemanator cu limba, poate de aceea in Innerforce layer ALC.S al doilea strat cei de la Butterfly au inlocuit limba cu spruce, in timp ce anegre este putin ma dur decat limba.

- - - Actualizat - - -

Valabil

Tenergy 05 rosu s-a vandut. Valabil primul post.

- - - Actualizat - - -

Adaug cateva fotografii cu Tenergy 80 la lumina naturala.

tenergy ul rosu a ajuns , e perfect , esti un baiat serios! multumesc!

Multumesc pentru aprecieri. Imi place cand gasesc persoane la fel de serioase si tu te incadrezi in aceasta categorie. E mult mai usor sa ajungi la un punct comun.

Valabil

Tenergy 80 160
Lemnul Levi bazalt 150

Ambele produse 300 de lei. Asigur transportul prin posta la plata in cont.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus