ÎNCHIS Vand tenergy 05 la pachet

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Valabil setup tenergy 80 roșu cu tenergy 05 negru sau pereche de 64[220][/220]

150 lei ambele
Tenergy 80 150/157 - 90 lei
Tenergy 64 148/155- 60 lei

te studiez de mult, rege al Tenergy-urilor si am o veste proasta pentru tine...e un jucator de Open ( nu o sa-i dau numele ) care primeste de afara fete Tenergy ( cam toate modelele ) gata boostate la un super pret...la un moment dat, o sa pun niste poze faine de tot...nu vreau sa-ti stric piata insa e pacat sa nu stie amatorii de fete Tgy ca exista si alte variante decat aceste fete de la tine care din umilul meu punct de vedere au un singur defect - sunt totusi prea uzate pentru a mai fi folosite. scuze pentru imixtiune !

Romanasule ,o sa-ti spun ceva care te va-ntrista ,fetele au un pret foarte bun si unele sunt aproape noi

te studiez de mult, rege al Tenergy-urilor si am o veste proasta pentru tine...e un jucator de Open ( nu o sa-i dau numele ) care primeste de afara fete Tenergy ( cam toate modelele ) gata boostate la un super pret...la un moment dat, o sa pun niste poze faine de tot...nu vreau sa-ti stric piata insa e pacat sa nu stie amatorii de fete Tgy ca exista si alte variante decat aceste fete de la tine care din umilul meu punct de vedere au un singur defect - sunt totusi prea uzate pentru a mai fi folosite. scuze pentru imixtiune !

dl. scuze,,, Daca taceai, filosof ramaneai,,, .........

cred ca aici fiecare vinde ce are acasa ,mai bune, mai rele.... si cumpara cine vrea asa cum sunt...

Ultima editare:

Poti vorbi cat doresti, lumea de pe forum stie ce vand, stie calitatea stie pretul, inainte sa faci o afirmatie mai bine te-ai uita putin in spate si te lamuresti, si ca sa-ti inchid gurita:), eu nici nu mai pun tenergy-uri la vanzare cum puneam odata, eu le vand inainte sa le primescpt oamenii nici nu mai au nevoie de poze

m-ati inteles gresit...nu contest calitatea ori preturile...ziceam doar ca mai exista si altii de care nu stie lumea...scuze daca am stricat apele pe aici, prin Arad !

m-ati inteles gresit...nu contest calitatea ori preturile...ziceam doar ca mai exista si altii de care nu stie lumea...scuze daca am stricat apele pe aici, prin Arad !

Stimate, nu ai procedat corect dpdv al regulamentului si al regulilor de bun simt. Pe aici, pe forum, se stabilesc relatii bazate pe sinceritate si respect reciproc. Dupa cum ai constatat, ai fost taxat cu calificative negative. Vei scapa greu de ele. Si nici daca-ti faci alt cont nu-ti va merge prea mult. Esti un bun exemplu al pasitului cu stangul inainte.

Poate ceva cenusa turnata unde si cum trebuie...
A, si e corect sa-ti declini macar o parte din identitate si localitatea - unii vor cumpara direct din sala, daca te vor "ghici" cine esti. Ai ceva de ascuns?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus