ÎNCHIS Vand tenergy 05 la pachet

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sunt convins ca este un cunoscut al Amatour-ului si nu doreste sa-si arate identitatea, cine stie poate are ceva personal cu Bogdan sau are ciuda pe altii din anumite motive ( fie ca vand/cumpara anumite produse,si pot face si ei un ban cinstit si el nu poate ). Mai sunt si astfel de persoane care le place sa arunce injurii, sub un anumit nickname pe forumuri si sa piarda si la alte persoane timpul poate mai pretios decat sa raspunde unor afirmatii nefondate.

Sper totusi sa fi fost o gluma proasta, si eventualul anonim sa-si demaste anonimatul cu o mini prezentare a sa cel putin locul de unde este.

m-ati inteles gresit...nu contest calitatea ori preturile...ziceam doar ca mai exista si altii de care nu stie lumea...scuze daca am stricat apele pe aici, prin Arad !

Pune amice niste fotografii cu fetele ce le ai tu sau openistul la vanzare, pentru ca lumea vrea sa cumpere Tenergy cat mai bune la preturi cat mai mici... Eu unul sunt direct interesat.

Exact Bogdan. Asa din gura, toata lumea e mare si tare, face si drege. Dar in afara de tine, nu am vazut pe nimeni sa aduca fete in stare aproape noua la 120 130 lei, si patrate la 200 lei. Pana la proba contrarie, Bogdan Roman rules..... :)

Bogdane nu lua in seama ,carcotasii si ,,gurile rele,,!!! Succes in continuare! Hai ,,ursulet,,!!! Apare,,romanul vesel,,vorba vine si gata,,CADE LUMEA LA PICIOARE,, la o tuicaaaaa!!!

Multumesc Cristi pt sustinere, acuma sunt interesat de persoana in cauza, mai ales ca ne iubeste:) si pe mine si pe Victor, si mai ales ca joaca la mine la sala, dar la cati oameni imi calca pragu, ma lasa memoria sa-l depistez:)

3 perechi tenergy 05 pt bugeturi reduse, 60 lei bucata, se vând doar la pereche . Pt doritori pun si poze

adevarul este ca, tenergy ul ala la 60 lei este f uzat, cred ca sunt bani aruncati 60 lei pe o fata care arata asa , fara suparare :) mai bine o fata in stare mai buna gen rakza 7 , donic acuda/bluefire , ( sau o fata chinezeasca noua + booster )decat un tenergy extra uzat

Prietene, nici măcar nu am pus poze cu fetele si te pui sa faci afirmatii?
Daca nu ai cunoștințe despre ceea ce vând eu, las-o balta

Lasati postarea omului in pace !! Va rog in numele multor useri ..cred !!
E simplu de tot ..
Iti convine - cumperi..
Ai ceva mai bun - pune la vanzare si doboara leul..
Nu stiu de ce ne comportam asa !! Avem o varsta..
Si mai suntem si barbati...

Husa simpla - 40 lei
Pereche 64 - 80 lei (cel negru a fost tăiat puțin jos sa se potrivească pe lemn )
Bty flextra - 60 lei
Lemn Dan universal of- 60 lei

Dragii mei de 1,9 nu primesc deloc, poate second se mai strecoară câte una

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus