ÎNCHIS Vand tenergy 05 la pachet

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Adaug la vanzare doua tenergy rosi noi de 2,1- 200lei/buc

Doua perechi de tenergy 05 noi - 400 lei perechea + transport
reducere 50 lei la fiecare schlager

Adaug la vanzare:

Lemn andro temper tech + fete andro plasma+ husa andro -180lei

citeste putin despre mine si te lamuresti.
mersi de site, m-am socat, mi-as comanda una sa vad care este diferenta

Vand tenergy 05 la pachet

cum ne dam seama care sunt originale....e vreo desosebire vizuala ? sau asa ai "simtit" tu ?

Omul asta a vandut o sumedenie de tenergy-uri deja in cativa ani! Daca nu erau originale de atata timp tot s-ar fi prins cineva insa nimeni nu a reclamat nimic, deci cred ca sunt originale!

cum ne dam seama care sunt originale....e vreo desosebire vizuala ? sau asa ai "simtit" tu ?

Nu... Am citit in stele....
Cand ajungi sa joci numai cu tenergy, ai sa iti dai seama imediat, dupa "simț" chiar asa cum ai zis tu, daca este Tenergy sau este o clona...
Si pt cultura ta generala, am dat si cu Tenergy05 de pe alixpress, care nu are cea mai mica legătură cu originalul...
Asa ca în loc sa fi toma necredinciosul si sa postezi in lipsa de ocupatie, mai studiaza problema, vezi cum e treaba cu fake-urile, cumpără unul, cumpara una originala, una de la roman, si ai sa vezi diferențele.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Subscriu si eu parerii de mai sus, d-l Roman Bogdan a vandut numai fete originale, ba mai mult, are cele mai bune preturi la gama Tenergy si nu numai de pe tot forumul. Pe langa asta, e foarte serios si nu am avut niciodata probleme sa achizitionez de la el .

multumesc dragi colegi pt aprecieri.
Eu nu-l condamn pe domnu "cucurucu" avand in vedere ca nu a cumparat niciodata de la mine, dar puteti stimate domn sa va informati inainte de a pune o asemenea intrebare.
Da fetele sunt 100% originale ( folia este stantata cu butterfly, sau, buretele este ars cu laser imprimandu-se un cod din 4-5 cifre tocmai pt a nu se putea falsifica)

Cucuru' (Aron Darie) nu-i baiat rau (la sala), aici pe forum face glume, eu il inteleg...

Am cumparat de la dl.ROMAN iar produsele care le-am achizitionat erau originale 100%:thumbup:... deci nu erau falsuri.Va salut,cu respect dl ROMAN .REMUS-TULCEA.

Da !!! chiar nu se pune problema cu Fake ...la Bogdan,, este un om de încredere!!!100%!!!

Confirm si eu ca dl Roman este om de incredere si produsele comercializate de el sunt originale 100% plus ca are si preturile cele mai bune la Tenergy-uri:thumbup:

pt cei ce ma cunosc, maine primesc 40 de buc tenergy second, pt cei interesati astept mp-uri

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus