ÎNCHIS VAND W.Schlager impecabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna.
Ma intereseaza Tenergy 05 indeosebi Fx daca este cu dimensiuni pentru BTY Boll tricarbon (152/157).
Multumesc.

am un tg 05 FX negru de 14,9 -15 <-> / pe 15,5 inaltime ( in momentul de fata se afla pe un Korbel ca sa o incerc sa vad cum merge )
daca te intereseaza este la 60 lei
si sa-mi spui sa o dau jos la pt foto

am un tg 05 FX negru de 14,9 -15 <-> / pe 15,5 inaltime ( in momentul de fata se afla pe un Korbel ca sa o incerc sa vad cum merge )
daca te intereseaza este la 60 lei
si sa-mi spui sa o dau jos la pt foto
Multumesc.
Sigur ca sunt interesat de T05Fx la o dimensiune pentru TBY Boll Tricarbon (...152-157). Desigur doresc foto insa nu e necesar sa o dai jos de pe lemn.
Regards.

Sunt curios cum merge T05Fx pe lemnul Korbel, deoarece si eu urmaresc un Korbel sau un Boll Forte off.
Ce greutate are lemnul Korbel?
Multumesc.

Buna.
Iti multumesc mult pentru amabilitate, insa vreau sa-ti spun ca mi-am luat inima in dinti si mi-am comandat 2 fete noi (din pacate nu Tgy).
Sunt curios cât de mult apreciezi lemnul Korbel. Ce greutate are?
Respecte

de greutate am sa-ti spun cind ii dau fetele jos
e un lemn reusit
dintre toate ce am avut in mina mi se pare unul dintre cele mai echilibrate privind raportul control / viteza
Korbelul meu este cu miner ST si imi place mai mult decit FL
pe el am pe FH TG 05 ( acum am pus 05 FX sa vad cum e )
iar be BH XIOM SIGMA EUROPA 1
si e o combinatie fff buna

Buna.
Multumesc mult ptr informatii.
Eu am pus 2 fete Tibhar Genius pe lemnul meu Boll Tricarbon si cred ca am gasit combinatia pe mana mea. Sunt f multumit. Sigur... e loc de mai bine.
As vrea sa pun fetele Genius pe lemnul Timo Boll Forte Off ori Korbel SK7 ori BTY Finewood Off, de care as vrea sa achizitionez, dar nu sunt hotarat de care lemn.
Respecte.

Salut , ma intereseaza : Butterfly Tenergy 05 FX negru 2,1 sau 1,9 cu dimens 150/155 60 lei ce grosime are pina la urma 2,1 sau 1,9 ?

VAND PRIOMORAC si fete la preturi bune

VAND PRIOMORAC si fete la preturi bune

am 1 buc stiga lt spin rosie 2.0 noua taiata pe bty negociem un pret daca o vrei de la 90 lei
155 pe145 e lt spin ul
- - - Actualizat - - -
155 pe 145

- - - Actualizat - - -
Latimea 145 e masurata fara crestaturile buretelui care le am facut la taiere asa ar avea148
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
ultimele 4 poze s mai mari .......le setasem gresit pe primele
- - - Actualizat - - -
ultimele 4 poze s mai mari ca le facusem mici pe primele

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus