pruntea.cristian
cadet
aveti mp
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
DRAGA COLEGA SOOS ELISABETAVREAU SA-TI MULTUMESC IN NUMELE COPIILOR DE LA ACEST CLUB PTR. FRUMOSUL CADOU PE CARE AI BINEVOIT SA-L FACI.Am primit cele doua fete sunt deja puse pe lemn maine un copilas se va bucura de ele.
Domnule MIRCEA,VA MULTUMIM FRUMOS PTR. GESTUL DUMNEAVOASTRA,o sa va justificam fiecare banut care-l primim. Este obligatia mea morala sa stiti ce s-a facut cu ei .Acestia sunt cei pe care ati reusit sa-i faceti fericiti.domnule Marcu am pus si eu niste bani pe contul dmvs sper saq va fie de folos,am vorbit cu baieti de la sala si o sa facem o colecta si vi trimite mi cit se aduna
cu respect
mircea
Draga prietene am cumparat din banii pe care i-am primit de la tine un lemn foarte bun pentru copii ,a costat 50 lei. ITI MULTUIMIOM INCA ODATA PTR. GESTUL TAU.Sa ai multa sanatate si reusita-n viata .iti trimit si eu niste bani bani domnule marcu trimite mi un nr de cont, asa prin 25 cind iau salariul o sa pun macar 50 de lei
Multumesc si poftim oricand la DORNA la salaFelicitari domnule Marcu pt. munca depusa. Mult succes in continoare.