Vatra Dornei - C.S.M. Dorna - antrenor MARCU VASILE

In componenta clubului a mai ajuns un jucator de o performenta F.B.Este vorba de robotul de o capacitate de 200 de mingi ROBO-PONG 1040.Asa ca doritori care vin in Dorna vor avea la ce sa se antreneze.Aceasta relizare s-a obtinut cu ajutorul parintilor si a colegilor mai mari care joaca tenis la club .Este de un real folos la un club care se vrea a fi unul bun.

Dragii mei colegi vreau sa va spun ca in prezent am 33 de elevi la noua sala sunt ocupat cu elevii pana peste cap am sa fac un film cu antrenamentul copiilor si am sa-l postez pe site. VA SALUTA CU DRAG MARCU VASILE DIN VATRA DORNEI

Fiti binecuvantat, nea Marcu...Nu aveti cumva un frate sa il trimiteti la Caransebeș?
Sunteti un om cu suflet mare. Dumnezeu sa va deie izbanda

Felicitari si tot respectul pentru munca depusa! As mai completa cu o propunere, poate asa, mai sugubeata!... Faceti-i un upgrade la Robopongul ala, sa stie sa dea si cu iarba;)! Ar fi pacat sa planga copilasii cand dau de alde noi!!!

Nenea LAKI ,sa stii ca mi-am confectionat o iarba si am luat lectii cum sa o folosesc,de pe internet,si fac antrenament cu ei si cu aceasta paleta .MULTUMESC DE SFAT

Felicitari dornenilor pentru aceste realizari!! Sper ca intr-un an - doi sa se vada rezultatele si in competitii... Ai nostri copii de la sala Rădăuți deja au inceput sa puna probleme destul de mari semenilor mai in varsta din amatur :)

concurs zonal VATRA DORNEI

concurs zonal VATRA DORNEI

CUPA 1 DECEMBRIE 2012 concurs zonal pentru juniori si seniori desfasurat cu ajutorul PRIMARIEI Vatra Dornei , clubului C.S.M.DORNA,radio IMPACT F.M.si nu in ultimul rand domnul MAXIM OVIDIU,care a acordat premii in bani castigatorilor.Premiile au constat in trofee,medalii,diplome si bani.

Buna seara!
Putem face ceva miscare la dumneavoastra la sala in perioada sarbatorilor (Craciun-Boboteaza)?

Buna seara!
Putem face ceva miscare la dumneavoastra la sala in perioada sarbatorilor (Craciun-Boboteaza)?
Va rog sa veniti oricand poftiti dumneavoastra,cu conditia sa spuneti perioada si cum ati dori sa faceti antrenamentul sau miscarea.SUNTETI BINE VENIT VA ASTEPT .Dati-mi un telefon 0756258169

ECHIPA C.S M.DORNA VATRA DORNEI UREAZA TUTUROR PRIETENILOR SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI

An nou fericit!

An nou fericit!

Sarmalutele de la Craciun am incercat sa le dam jos in partea de sus a Bucovinei, cu amabilitatea domnului Marcu!

DSC_0105.jpg

Multumim frumos si succes cu piticii la tenis de masă!

Sarmalutele de la Craciun am incercat sa le dam jos in partea de sus a Bucovinei, cu amabilitatea domnului Marcu!
DSC_0105.jpg

Multumim frumos si succes cu piticii la tenis de masă!
Va mai asteptam cu drag.Mi-a facut placere sa va cunosc domnilor.SARBATORI FERICITE,AN NOU CU RELIZARI MARI,CU SANATATE SI FERICIRE.Cu stima

valabil pentru oricine doreste sa joace tenis de masă la noi.Sunati din timp si totul se rezolva .

Va admir pentru "combativitatea" dvs pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie.
Singurele sugestii pe care imi permit sa vi le dau sunt: incercati sa discutati cu cei de la firme de IT pentru sponsorizari(decat sa plateasca impozite la stat mai bine sa sponsorizeze clubul) si incercati, sa obtineti de la cateva firme , o suma de 200-300 lei lunar pentru care sa primeasca 2-4 ore saptamanal un interval pentru ca angajatii lor sa joace tenis de masă. Cam astea sunt cateva surse de finantare!
Dragi colegi ai marei famlii AMATUR.​
In Vatra Dornei a luat fiinta de curand un club de t.m. pentru copii cu varste intre 7-13 ani.Am avut la inceput 18 copii,acum am ramas cu 13.Sala imi este asigurata prin bunavointa un iubitor a sportului,patronul clubului JOCKER din Vatra Dornei,deci deocamdata chiria , lumina , mesele (doua), fileele(doua), sunt asigurate din banii lui.
Avand un buget foarte mic(pensia mea) am cumparat de la tot felul de magazine palete ieftine care de fapt s-au dovedit a fi de o nulitate covarsitoare.De aproape doua saptamani am cautat sponsori pentru a putea oferi ceva bun copiilor ptr. antrenament.dar m-am izbit de ziduri mari cat casa poporului de netrecut.Am tras concluzia ca mai bine ii inveti ceva rau pe copii din ziua de azi de cat un sport frumos.Sa-i vedeti cum traspira copii la antrenament , cat suflet depun ca sa prinda cat mai mult,sa vedeti cum dragii lor parinti cum vin de la zeci de kilometri cu ei de mana la sala. Am vrut la un momendat sa renunt la acest club dar numai si numai copilasi acestia m-au facut sa raman cu ei.Acum jumatate de ora am stat de vorba cu un priten la telefon si mi-a dat ideea sa apelez pe forum la buna vointa colegilor care numai au nevoie de fețe de paleta , de un lemn , chiar si o paleta ansamblata buna.Nu sunt eu omul acela care sa fac asemenea gesturi dar am calcat pe suflet si am apelat la voi.
Cei care doresc sa ajute acest club sa nu aiba un esec chiar de la inceput,sunt rugati sa ia legatura cu mine la telefon 0756258169 Marcu.VA MULTUMESC DIN INIMA

Antrenament la sala

Antrenament la sala

Dragul meu am incercat cu de toate la toti barosanii din Dorna,nu s-a gasit nici unul sa fie deacord cu ce le-am oferit.Nu vor .Mai bine fac o crasma decat un club .Dar sa ne bucuram privirea cu ceva frumos.VA ARAT COMOARA MEA,si nu e toata.

Ce sa mai fac cu ei ,sunt ,frumosi ,sunt cuminti ,sunt talentati.SUNT AI MEI
- - - Actualizat - - -
multumesc tuturor celor care imi viziteaza situl.Cand aveti drum in Dorna nu uitati sa ma vizitati.Pe 09.02.2013 incep serbarile zapezii la DORNA.O ocazie sa ne vizitati frumosul oras si sala de tenis .

Back
Sus