ÎNCHIS Vind lemne si fețe

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Paleta compusa din lemn donic persson dotec off cu fete butterfly shriver fx-retrasa de la vinzare

Buna seara!
Doresc fata Stiga Energy Absorber neagra-152/160- 40 lei. Adresa: Barta Istvan-Zsolt, Aita Mare nr.323, jud. Covasna.
Multumesc anticipat,
Cu stima

Vind materiale

Vind materiale

Adaug la vinzare lemn all- Palio KA miner FL - 60 lei

- - - Actualizat - - -
Adaugat lemn stiga clipper wood miner legend model vechi transformat in priza tok si refacut -115 lei + transport sau chimb cu lemn yasaka sweden.

lemn stiga clipper - vindut
- - - Actualizat - - -
Doresc fata Stiga Energy Absorber neagra-152/160- 40 lei.
Buna luni pun fața la posta -40 lei + transport 45 lei - de acord ?

Nu stiu cit a fost jucata , ptr ca am achizitionat-o de pe forum uzura cam 35% zic eu , din pacate e taiata putin descentrat altfel o foloseam ptr mine si la lipire trebuie intinsa mai mult intr-o parte, burete de 2 cred, si e rasant simplu.

Vind materiale

Vind materiale

Aceasta fața Tenergy 05FX Rosu-147/152 - 50 lei - mai exista, luni iti pot trimite poze pe MP sau e-mail
- - - Actualizat - - -
Adaug la vinzare lemn Nittaku Septear miner FL- 82 gr, o atingere pe cant , arta f. bine- 175 lei- poze in noaptea asta sau luni ?
- - - Actualizat - - -
Poze Xiom Vega

- - - Actualizat - - -
Poze Nittaku Septear

Andro Rasant Rosu - vindut
- - - Actualizat - - -
Yasaka Antipower rosie- 152/156-60 lei- vanduta
- - - Actualizat - - -
Valabil , adaugat multe materiale .

Donic Acuda S1 turbo Neagra - 146/152 - Vanduta
Joola Samba patrata -rosie 2,0 -vanduta
Yasaka Antipower rosie- 152/156-vanduta
Tibhar Genius Sound negru ciupita in parte stinga ora 9 si 20-152/155- vinduta
Fatza Donic Coppa Tenero neagra ciupita 5mm ora 10 de 1,8 cred stare f buna - vanduta
Lemn Levi All - cred suprafata de lemn defensiv vandut

Lemn BTY Al Hinoki V FL- 100 lei
As dori poze si greutate. Il rezerv daca nu e "ranit".

Ok o sa incerc sa il contactez insa va fi mai dificil ca e un moldovean de peste Prut care m-a tot stresat de o spatamina sa il dau si nu cred ca va renunta la el, dar cine stie. Daca e ceva te contactez. Nu stiu de ca ai apelat asa tirziu sta de vre-o 3 - 4 zile la oferta si nua intrebat nimeni.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus