Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Buna seara!
Doresc fata Stiga Energy Absorber neagra-152/160- 40 lei. Adresa: Barta Istvan-Zsolt, Aita Mare nr.323, jud. Covasna.
Multumesc anticipat,
Cu stima
Adaug la vinzare lemn all- Palio KA miner FL - 60 lei - - - Actualizat - - -
Adaugat lemn stiga clipper wood miner legend model vechi transformat in priza tok si refacut -115 lei + transport sau chimb cu lemn yasaka sweden.
lemn stiga clipper - vindut - - - Actualizat - - -
Doresc fata Stiga Energy Absorber neagra-152/160- 40 lei.
Buna luni pun fața la posta -40 lei + transport 45 lei - de acord ?
Nu stiu cit a fost jucata , ptr ca am achizitionat-o de pe forum uzura cam 35% zic eu , din pacate e taiata putin descentrat altfel o foloseam ptr mine si la lipire trebuie intinsa mai mult intr-o parte, burete de 2 cred, si e rasant simplu.
Aceasta fața Tenergy 05FX Rosu-147/152 - 50 lei - mai exista, luni iti pot trimite poze pe MP sau e-mail - - - Actualizat - - -
Adaug la vinzare lemn Nittaku Septear miner FL- 82 gr, o atingere pe cant , arta f. bine- 175 lei- poze in noaptea asta sau luni ? - - - Actualizat - - -
Poze Xiom Vega - - - Actualizat - - -
Poze Nittaku Septear
Donic Acuda S1 turbo Neagra - 146/152 - Vanduta
Joola Samba patrata -rosie 2,0 -vanduta
Yasaka Antipower rosie- 152/156-vanduta
Tibhar Genius Sound negru ciupita in parte stinga ora 9 si 20-152/155- vinduta
Fatza Donic Coppa Tenero neagra ciupita 5mm ora 10 de 1,8 cred stare f buna - vanduta
Lemn Levi All - cred suprafata de lemn defensiv vandut
Ok o sa incerc sa il contactez insa va fi mai dificil ca e un moldovean de peste Prut care m-a tot stresat de o spatamina sa il dau si nu cred ca va renunta la el, dar cine stie. Daca e ceva te contactez. Nu stiu de ca ai apelat asa tirziu sta de vre-o 3 - 4 zile la oferta si nua intrebat nimeni.