Vinzari-Cumparari

katyacsinia

junior
Scor reacție
0
Vârstă
57
Locație
Suceava
...cred ca era momentul sa apara si acest topic nou.
Cu totii avem nevoie de ceva sau vrem sa schimbam.

Deci...am nevoie de un lipici MasterFix(eventual ceva asemanator)
250ml.

Aloha,

Cumpar lemn nou TSP Balsa 8.5 Top Speed (Flared), sau dau un Kreanga Aeros aproape nou la schimb + diferenta.

De ce? Eu dau un lemn cu care s-a jucat de cateva ori cu 250000 lei mai putin decat ce este afisat acolo. E prea mult? Oricum, este 90% vandut.

-cumpar talent,mult,eventual schimb garsoniera.
-schimb diploma locul I "Utecistul de Frunte",pe fata uzata "Meteor".

Eu cumpar conditie fizica: niste picioare mai puternice si o mana mai rapida. De asemenea, o mai buna coordonare intre creier si mana. Problema e ca nu pot plati decat in rate... 😉

Am un prieten care vrea sa vanda o paleta cu Lemn Stiga Titanium WRB (uzat f putin) + Fete Brice (uzate mediu) cu 270 RON (90 de usd) si va las si nr lui de tel 0744239822 - Remus. Mentionez ca pretul acestei palete pe Dandoy este de cam 420 RON (noua bineinteles) si ca este ultra ofensiva.

vand lemn keyshot de la butterfly,foarte bun pentru profesionisti pret 30 euro.lemnul este jucat.
vand o perche de fete patrate sunt doua rosii sriver g2 si sriver d-13 l pret 40 euro ambele bucata 20 euro pentru contactare nr de tel este 0721234946

lemn donic

lemn donic

vand ultima aparitie de lemn "donic" persson dotec carbokev special pentru dreptaci pret 110 euro in cutie cu dvd tehnica tactica si trucaje cu jan ove-waldner si jorg persson

Re: lemn donic

Re: lemn donic

lorica a spus:
vand ultima aparitie de lemn "donic" persson dotec carbokev special pentru dreptaci pret 110 euro in cutie cu dvd tehnica tactica si trucaje cu jan ove-waldner si jorg persson

As vrea doar trucajele cu waldner, cat sunt? :D

materiale noi la la Butterfly..orice puteti comanda!

materiale noi la la Butterfly..orice puteti comanda!

Vand materiale noi de tenis de masă de la firma Buttrrly care este cea mai buna si cea mai folosita firma in lume de jucatorii atat profesionisti cat si cei amatori...
Sunt din București!...O seara buna!

Back
Sus