Da halatul doamna....cat e halatul... ? 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mihai-Gabriel a spus:Salut,
Filo, pe prima am dat-o (imi placea dar manerul era prea scurt pt mana mea si ma incomoda, as fi vrut un lemn cu maner un pic mai lung). Dupa doua saptamani dupa ce l-am dat pe primul am primit cadou de la cineva (care nu se pricepe) ...fatalitate ... un lemn identic ...M-a umflat rasu'. Asta a fost...
Apropo, cum este lemnul tau, Donic Crisan Carbon? Seamna cu ceva mai "cunoscut" ? Ti-ai facut o parere?
katyacsinia a spus:...cred ca era momentul sa apara si acest topic nou.
Cu totii avem nevoie de ceva sau vrem sa schimbam.
Deci...am nevoie de un lipici MasterFix(eventual ceva asemanator)
250ml.
Ehipamente JOOLA. Pentru detalii vizitati siteul www.joola.debilutza a spus:Sau mai bine pune-o ca attach. int-un post aici.
Flo a spus:Am de vanzare Yasaka V-Stage foarte putin folosita. Am primit-o in ianuarie si nu m-am acomodat cu ea.
http://www.dandoy-sports.com/product_in ... ber-sheets
Pret - 60 RON
andrey a spus:Ma intereseaza sa cumpar un tricou Donic. Cum pot sa intru in posesia lui? Cine poate sa imi trimita un astfel de tricou sa imi raspunda aici pe forum.
vlaaad a spus:shtie cineva un magazin bun de specialitate (performanta preferabil) prin Bucureshti??? :lol: YM:vlad_constu(at)yahoo.com