Vinzari-Cumparari

La ce-ti trebuie halat ? iei 2 tricouri le cosi cap la cap, si pe 2-ua mineci bagi picioarele si pe celelalte 2-ua... miinile !
Numai sa-mi spui ce culori vrei ! :idea:

Salut!

Sunt nou pe forum si cu aceasta ocazie va felicit pentru ce incercati sa faceti pentru TT.

As dori sa cumpar o pereche de gume Butterfly Sriver FX second hand dar bune.

Multumesc

Produse TSP ?

Produse TSP ?

As vrea sa stiu daca comercializeaza cineva produse ale firmei TSP in Romania ?

nu te-ai acomodat sau de ce o vinzi?

Salut,
Filo, pe prima am dat-o (imi placea dar manerul era prea scurt pt mana mea si ma incomoda, as fi vrut un lemn cu maner un pic mai lung). Dupa doua saptamani dupa ce l-am dat pe primul am primit cadou de la cineva (care nu se pricepe) ...fatalitate ... un lemn identic ...M-a umflat rasu'. Asta a fost...
Apropo, cum este lemnul tau, Donic Crisan Carbon? Seamna cu ceva mai "cunoscut" ? Ti-ai facut o parere?

Mihai-Gabriel a spus:
Salut,
Filo, pe prima am dat-o (imi placea dar manerul era prea scurt pt mana mea si ma incomoda, as fi vrut un lemn cu maner un pic mai lung). Dupa doua saptamani dupa ce l-am dat pe primul am primit cadou de la cineva (care nu se pricepe) ...fatalitate ... un lemn identic ...M-a umflat rasu'. Asta a fost...
Apropo, cum este lemnul tau, Donic Crisan Carbon? Seamna cu ceva mai "cunoscut" ? Ti-ai facut o parere?

e rapid foc, cam atat pot zice, OFF++

Re: Vinzari-Cumparari

katyacsinia a spus:
...cred ca era momentul sa apara si acest topic nou.
Cu totii avem nevoie de ceva sau vrem sa schimbam.
Deci...am nevoie de un lipici MasterFix(eventual ceva asemanator)
250ml.

Nu stiu daca intre timp ai gasit adezivul de care ai nevoie dar eu am vazut ca are la Yasaka.Ro, adica in Buc, un Yasaka Master Fix la 9 euro.

VAND LEMN PRIMORAC CARBON.PRET INFORMATIV 160 RON.

Re: lemn donic

Re: lemn donic

Vand materiale noi de tenis de masă de la firma JOOLA din Germania la preturi cu pana la 25%-30% mai ieftin ca la www.joola.de.

Vand un lemn JOOLA Rosskopf Carbon OFF+, nou, nefolosit, pret: 1.500.000 lei, la www.joola.de are un pret de 2.400.000 lei.

Ceva lista de preturi ai? ca m-ar interesa o gramada de chestii......

cumparari tricouri

cumparari tricouri

Ma intereseaza sa cumpar un tricou Donic. Cum pot sa intru in posesia lui? Cine poate sa imi trimita un astfel de tricou sa imi raspunda aici pe forum.

shtie cineva un magazin bun de specialitate (performanta preferabil) prin Bucureshti??? :lol: YM:vlad_constu(at)yahoo.com

Re: cumparari tricouri

Re: cumparari tricouri

andrey a spus:
Ma intereseaza sa cumpar un tricou Donic. Cum pot sa intru in posesia lui? Cine poate sa imi trimita un astfel de tricou sa imi raspunda aici pe forum.

Du-te pe "membri" ,pe prima pagina gasesti "Valigti" si dai un msg privat sau un mail (cam tot aia). El vinde tricouri Donic la pret imbatabil (40 RON). Succes.

vlaaad a spus:
shtie cineva un magazin bun de specialitate (performanta preferabil) prin Bucureshti??? :lol: YM:vlad_constu(at)yahoo.com

Da' cititi fratilor forumul ca d'aia "presteaza" lumea. :D Sper ca nu te-a suparat gluma. Sunt doua Tenis Mall-uri, unul pe calea Mosilor intre Bd. Republicii sau cum io mai spune acum si Mihai Eminescu, altul langa arenele BNR, amandoua f. usor de gasit. Au lemne si fețe Butterfly, lemne Cornileau.
Da' sa nu-ti iei paleta de gata Butterfly Timo Boll Platin + ca inebunim cu totii!
Preturi mai bune la Butterfly, gasesti la Buzău, adresa de mail o gasesti aici pe forum,.Tot in zona Calea Mosilor gasesti si un magazin Kettler, care are si ceva echipamente T.M. dar dupa ce ai trecut pe langa Butterfly... cam greu sa ai ochi pt. astia. Pe Panduri, oarecum vis a vis de Academia militara, mai bine zis coltul opus Razoare-lor, intr-o cladire rozalie cu vreo patru etaje, la parter, este o firma "Pro Auto", care pe langa autoturisme Morgan, vinde dintr-un mic depozit, prin amabilitatea doamnei Stefania Radu (coincidenta de nume), echipamente T.M. :lol: Yasaka, Donic, RITC Friendship. Daca nici de aici nu pleci cu ceva, inseamna ca esti un caz dificil. :lol: si trebuie sa te orientezi catre Dandoy-Sports.com Belgia,link in coltul din dreapta sus, care vinde catre RO cu carte de credit si fara adaos de transport. Succes.

Back
Sus