Vinzari-Cumparari

Vinzari-Cumparari

Caut masa de tenis pt. cumparare. Vreau sa gasesc ceva cat se poate de ieftin, chiar daca are o vechime mai mare. Prefer zona intre Tg-Mureș-Odorheiu Secuiesc.

Re: Vinzari-Cumparari

blbalint a spus:
Caut masa de tenis pt. cumparare. Vreau sa gasesc ceva cat se poate de ieftin, chiar daca are o vechime mai mare. Prefer zona intre Tg-Mureș-Odorheiu Secuiesc.
Daca vrei ceva extrem de ieftin vezi si varianta in care ti-o faci de unul singur din pal si cu picioare din lemn (asa iesi pe la vreo 2-3 milioane maxim)

vali a spus:

NU. Mai bine iti iei paleta profesionala (acestea se cumpara separat fetele si separat lemnul), iar daca vrei sa treci la o paleta profi senzatiile vor fi cu totul altele ca si rezultatele de altfel. Se pot cumpara si din Romania si de pe internet, deci daca doresti intreaba.

filo a spus:
vali a spus:
NU. Mai bine iti iei paleta profesionala (acestea se cumpara separat fetele si separat lemnul), iar daca vrei sa treci la o paleta profi senzatiile vor fi cu totul altele ca si rezultatele de altfel. Se pot cumpara si din Romania si de pe internet, deci daca doresti intreaba.

Mersi mult . Dar de ce naiba producatorii tot ii dau cu "paleta de competitie" ? Se minte asa pe fața ? In definitiv sunt firme serioase : Butterfly , Cornileau .

Marketing (trebuie sa vanda si produsele alea), dar diferenta intre o paleta de `competitie` si una profi e foarte mare. Probabil ca ei se gandesc la competitii de amatori dar in circuitul de amatori din Romania sub 10% au palete din astea restul jucand cu palete profi.

cumpar robot

cumpar robot

As vrea sa cumpar un robot pentru tenis de masă. Varianta "dandoy" o stiu. Daca ar fi vreo sursa in Romania ma intereseaza, daca are cineva si vrea sa ma sune poate sa o faca la tel. 0744.635.629. Multumesc.

cumpar lemn second hand

cumpar lemn second hand

nu vinde nimeni un lemn ushor, gen yasaka balsa ? :roll:

Adidashi

Adidashi

Cumpar adidashi Stiga Speed Grip , marimea 39-40!

Gasesc la cineva o paleta second hand pana in 100 de RON ? Am prieteni cu care mai joc dar care nu au paleta. Am pentru ei un Gold-Cup dinasta ultra mega stift dar cand ii bati dau vina pe paleta asa ca poate gasesc la voi una cat de cat profesionala sa nu mai aiba motive. 😉

Pai daca dau vina pe obiecte neinsufletite, poate nu de ajutorul tau au nevoie :!: :!: :!: :lol:

Adrian cred ca la pretul asta nu gasesti lemn decat la mana a doua, dar cine stie.

pe dandoy gasesti lemn nou si bun la 20 de euro.

Cumpar paleta second hand

Cumpar paleta second hand

Cumpar paleta second hand profi astept oferte.

Re: Cumpar paleta second hand

Re: Cumpar paleta second hand

BOTEAN CIPRIAN a spus:
Cumpar paleta second hand profi astept oferte.

Vând palet? pu?in folosit? JOOLA ROSSKOPF CARBON cu fe?e JOOLA MAMBO H - High Friction 1,8 mm.
Pre?: 200 RON

Back
Sus