Vinzari-Cumparari

de ce se relipesc(pt ca tata tot imi spune ca e o aberatie) Shocked ?

Daca tatal tau se refera la faptul ca relipirea ( practica cvasi-universala la scara mondiala), este aberanta deoarece nocivitatea solventilor din adezivi vine in contradictie cu notiunea de sport, atunci are drepatate!
Apropo, tatal tau se pricepe la tenis de masă???

Sa lasam relipirile... mmm... E faina paleta :lol: !! Am jucat 2 ore shi cerd ca va fi pe gustul meu. Cred ca mai trebuie sa joc de cateva pori sa o simt calumea :oops: De-acuma ping-pong fericit la toata lumea :P !

Deci ai primit-o, ai jucat cu ea si-ti place. Felicitari!!! Mergi iainte! Sunt taiate frumos fețele?

VISCO a spus:
Deci ai primit-o, ai jucat cu ea si-ti place. Felicitari!!! Mergi iainte! Sunt taiate frumos fețele?

Super! Cu laser :lol: ! Mi-au pus shi o banda pe marginecu Dandoy Tennis Table dar am pus eu de 9mm de la Buzău. Parca e cam scurt manerul asa nu stiu cum dar e TARE! :shock: :shock:
Adversarul meu o ingropat multe mingi in fileu azi.. :P La mai multe de-acuma shi abia astept sa mai joc!

Asta este o informatie care merita strigata in gura mare pentru toti Romanasi care cumpara de acum incolo de pe Dandoy:
OAAAAAAMENI BUUUUNI , LA DAAAAANDOY SPOOOOORTS AU SERVICII DE LACUIT LEMNUL , DE TAIAT SI LIPIT FETZELE DE FOAAAAARTE BUNA CALITAAAAATE!!! BENEFICIAAAATI DE ELE!!! :lol: :lol: :lol:

VISCO a spus:
Asta este o informatie care merita strigata in gura mare pentru toti Romanasi care cumpara de acum incolo de pe Dandoy:
OAAAAAAMENI BUUUUNI , LA DAAAAANDOY SPOOOOORTS AU SERVICII DE LACUIT LEMNUL , DE TAIAT SI LIPIT FETZELE DE FOAAAAARTE BUNA CALITAAAAATE!!! BENEFICIAAAATI DE ELE!!! :lol: :lol: :lol:

SI MAI NOU DE LIPIT BANDA DE CANT DE LA PRODUCATORII IMPORTANTI!!! CASCATI BINE OCHII CAND COMANDATI PT CA SUNT FOARTE MESERIASHI LA SERVICIILE MENTIONATE 8)

Vand lemn Butterfly Schlager Carbon AN in stare f buna , pret 220 ron

Cumpar masa profesionala noua! Astept oferte!!!Ma puteti contacta prin mesaje private, messenger(ID: dezsosoos) sau la tel: 0746816848.

Vand paleta compusa din lemn Schlager Carbon AN shi doua fete Sriver Fx la pretul de 270 ron negociabil

Cine stie de ceva mese profesionale noi sau second hand? si de unde as putea cumpara? Multumesc

E la Odorheiu Secuiesc un magazin care poate aduce mese de competitie. Nu mai stiu exact numarul de telefon, dar ia legatura cu laky, poate te ajuta sa ii contactezi.

Numarul acela de la Odorhei e nealocat. Cum pot sa iau legatura cu ei?

vand lemn Kreanga Aeros off+

vand lemn Kreanga Aeros off+

vand lemn Kreanga Aeros off+ fiberGlass in stare buna !!! :P pret 45 euro !
id de mes: s_matrix18

sau schimb cu ceva mai putin rapid :P

Back
Sus