Vinzari-Cumparari

Vand Tackiness Drive 1.5 negru, jucat de 4-5 ori, taiat la dimensiunea Butterfly Grubba Carbon. Stare f.f.buna.

Vand Tackifire Special 1.7 rosu, utilizare medie, stare f.buna, taiat la dimensiunea Butterfly Grubba Carbon.

bilutza a spus:
Vand Tackiness Drive 1.5 negru, jucat de 4-5 ori, taiat la dimensiunea Butterfly Grubba Carbon. Stare f.f.buna.
Vand Tackifire Special 1.7 rosu, utilizare medie, stare f.buna, taiat la dimensiunea Butterfly Grubba Carbon.

Pre??

Stie cineva unde pot gasi o fața Butterfly Cermet noua sau second? In oferta de la Buzău din nov 2006 nu apare si nu mi-as face card ca sa comand de la Dandoy. Multumesc si Sarbatori fericite :P

Stilul meu este allround spre ofensiv. Am un lemn Balsa CarboX5 (off) cu Bryce-FH si Sriver FX-BH. As vrea ptr. FH o fața care sa aiba spinul de la Bryce si controlul de la Sriver FX. Cu Sriver FX pe BH ma impac bine, dar Bryce mi se pare cam greu de controlat. Imi place sa dau topsin cu mai mult efect decat forta. Problema ar fi ca CERMET ar putea fi greu de gasit.

Bogdy a spus:
Stilul meu este allround spre ofensiv. Am un lemn Balsa CarboX5 (off) cu Bryce-FH si Sriver FX-BH. As vrea ptr. FH o fața care sa aiba spinul de la Bryce si controlul de la Sriver FX. Cu Sriver FX pe BH ma impac bine, dar Bryce mi se pare cam greu de controlat. Imi place sa dau topsin cu mai mult efect decat forta. Problema ar fi ca CERMET ar putea fi greu de gasit.
Eu am jucat cu un Cermet imprumutat de la cineva si nu mi sa parut prea aderent.
Poate ca suferise ceva "tratamente" si nu mai avea aderentza originala. Oricum duritatea buretelui nu este pentru soft spin. Daca vrei asa ceva i-ti recomand Yasaka Mark V 30* sau Andro Plasma 380. Cea din urma nu se relipeste cu speed glue, are efectul incorporat.Mai sunt multe altele dar eu recomand ceea ce cunosc cel mai bine.

Fata ideala

Fata ideala

Vrei viteza din Bryce si controlul din Sriver FX. Suna a fata ideala. Eu iti recomand calduros Sriver G2 FX care are mult efect, este soft si are control desi sare gen Bryce FX. Buretele are doar 32 de grade fata de Sriver FX care are 33 de grade. Cermet nu are asa un efect bun si nici control adecvat, iar posibilitatea de a o cumpara este mai redusa precum vezi...

Mult succes la cautat si testat.

Va multumesc mult ptr. sfaturi. Visco, nu as trece la alta "familie" de echipament. Am studiat prea mult materialele Butterfly si pur si simplu nu mai am curajul sa o iau de la inceput cu alta companie.
Makaroane, am studiat un pic Sriverul G2 FX pe net si cred ca m-am decis: e cel mai potrivit ptr. nivelul meu de joc. Pe langa asta am testat o fața de Cermet si intr-adevar nu mi-a placut spinul.
Va doresc in continuare Sarbatori Fericite si un An Nou Plin De Impliniri! :D

Makarone, suna bine descrierea facuta de tine pentru G2 FX. Pe mine tocmai ma "manca" de o pereche de Bryce FX desi este cam mare saltul de la Tachiness si Tackyfire si sunt constient de asta. Spune-mi, G2 FX exista si in varianta Power Sponge? Ca eu cu relipitul..... :D

Visco, lasa relipitul ca nu e mare scofala. Daca vrei, iti imprumut eu G2-urile mele, cand vrei tu, sa le testezi. Makarone le-a descris foarte bine, dar, cred ca 80% conteaza mai mult lemnul decat fetele. Aceleasi fete se comporta total diferit pe lemne diferite.

Nici eu nu sunt prieten bun cu relipitul si nu de lene ci de teama sa nu ramana tot felul de galme si pe langa asta fețele mele sunt din ce in ce mai mici raportate la lemn. Totusi, relipesc cam o data la 2 luni, adica, cam la 36 ore de joc.

E cineva care ar putea compara Sriver G2 FX (relipit rar), cu Bryce si Sriver FX (tot rar relipite). Pe un Balsa Carbo X5?

ia-ti frate catapult ca alea nu trebuie sa le relipesti........

Sarbatori Fericite! Puteti sa-mi spuneti ce speed-glue s-ar preta la fete 777 DHS pe un lemn din aceeasi marca seria "Wind" si in primul rand daca aceste materiale sunt bune? Mai am o paleta Stiga cu lemn CARBO si fete CHINA EXTREME, comandata, dar dupa 90 de ore de joc si-a cam pierdut din proprietati, spin/speed, sau poate ca fh si bh s-au cam lenevit din lipsa antrenamentului sustinut??

La balsa carbo x5 iti spun ca cel mai bn merg mark v (gps sau 30 de grade) de la yasaka. Am jucat cu o asemenea combinatie shi sareau absolut incredibil la spin. E buna shi varianta cu Bryce FX da dupa parerea mea sare destul de tare shi nu prea ai control.
Si orice fete nelipite sar la fel asa ca nu conteaza, orice fata pe care o iei daca nu o relipesti nu isi poate pune in valoare adevarata calitate.
Fiind vb despre topspin.

Multumesc!!!

adytzu a spus:
Visco, lasa relipitul ca nu e mare scofala. Daca vrei, iti imprumut eu G2-urile mele, cand vrei tu, sa le testezi. Makarone le-a descris foarte bine, dar, cred ca 80% conteaza mai mult lemnul decat fetele. Aceleasi fete se comporta total diferit pe lemne diferite.
Nu mai Adi, eu nu vreau sa relipesc nu ca nu stiu sau sunt lenes.
Abea astept sa nu mai aveti voie nici voi :!: :lol: (septembrie 2008). Oricum, pana una alta, tot am sa te rog sa ma lasi si pe mine sa dau cu ele.
In privinta ponderii importantei lemn vs fețe in cadrul ansamblului numit paleta, am alta parere: Fetzele detin mai mult de 50%. Nu contrazice insa afirmatia ta despre faptul ca fețele se simt diferit pe lemne diferite. La Multi Ani!

Andrei a spus:
Sriver G2 FX nu e fabricat si in varianta Power Sponge, asa ca , VISCO tot trebuie sa relipesti daca vrei Sriver G2.
Nu mai vreau. :D Vreau ceva tip Power Sponge asa ca raman la Bryce FX PS.

Back
Sus