Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
bilutza a spus:Vand Tackiness Drive 1.5 negru, jucat de 4-5 ori, taiat la dimensiunea Butterfly Grubba Carbon. Stare f.f.buna.
Vand Tackifire Special 1.7 rosu, utilizare medie, stare f.buna, taiat la dimensiunea Butterfly Grubba Carbon.
Bogdy a spus:Si primesc bucuros si eventuale sfaturi pro si contra legate de CERMET.
Eu am jucat cu un Cermet imprumutat de la cineva si nu mi sa parut prea aderent.Bogdy a spus:Stilul meu este allround spre ofensiv. Am un lemn Balsa CarboX5 (off) cu Bryce-FH si Sriver FX-BH. As vrea ptr. FH o fața care sa aiba spinul de la Bryce si controlul de la Sriver FX. Cu Sriver FX pe BH ma impac bine, dar Bryce mi se pare cam greu de controlat. Imi place sa dau topsin cu mai mult efect decat forta. Problema ar fi ca CERMET ar putea fi greu de gasit.
Nu mai Adi, eu nu vreau sa relipesc nu ca nu stiu sau sunt lenes.adytzu a spus:Visco, lasa relipitul ca nu e mare scofala. Daca vrei, iti imprumut eu G2-urile mele, cand vrei tu, sa le testezi. Makarone le-a descris foarte bine, dar, cred ca 80% conteaza mai mult lemnul decat fetele. Aceleasi fete se comporta total diferit pe lemne diferite.
Nu mai vreau.Andrei a spus:Sriver G2 FX nu e fabricat si in varianta Power Sponge, asa ca , VISCO tot trebuie sa relipesti daca vrei Sriver G2.