Visco cere ajutor

Visco

senior
Scor reacție
1
Vârstă
63
Locație
București
Vreau sa-mi cumpar un lemn pe care-l au cei de la Andro.ro. Am nevoie de cineva din zona Odorhei-Miercurea Ciuc, poate Erdos Ferenc sau Jozsa Zoltan sau altcineva care doreste sa ma ajute, in alegerea unui anumit lemn, acestea avand caracteristicile inscrise intr-o carticica care insoteste fiecare lama in parte. Se ofera cineva? :D

visco cere..

visco cere..

Problema e ca atit sala de joc cit si magazinul lui Antal Laci se desfiinteaza si inca nu se stie daca va exista un continuator la M-Ciuc. Produsele ANDRO si pana acum erau in custodie, Antal Laci fiind distribuitor exclusiv Butterfly. Totusi daca ai rabdare(momentan fiind hai-hui prin Europa),am sa incerc sa iau legatura cu Laci(daca s-a intors din Canada !) si sa vad ce are. Cu exactitate, pe ce ai pus ochii ?

De fapt vreau un lemn DHS Hurricane King care pe site scrie ca este disponibil. Vreau insa sa mi-l aleaga cineva dupa specificatiile din cartea tehnica.

VISCO a spus:
De fapt vreau un lemn DHS Hurricane King care pe site scrie ca este disponibil. Vreau insa sa mi-l aleaga cineva dupa specificatiile din cartea tehnica.

Scump Visco ala. Daca vrei un lemn adevarat ti-l recomand pe al meu din semnatura. E incredibil. Din auzite seamana cu HK si din jucate pot sa zic ca asa lemn bun nu am intalnit.

Pai HK nu are carbon si nu este foarte rapid daca nu pui fete foarte rapide pe el. MC1 cum este? Are un pic de elasticitate?
Mie-mi place foarte mult Acousticul care este tot fara carbon. Hiba lui cea mare este manerul care este prea subtire in varianta FL, de aia-l iau toti ST.

MC-1 nu are feeling de carbon deoarece straturile exterioare sunt foarte groase. Ca feeling seamana cu Jonyer , doar ca este mai stabil la skimburile tari sau la capace (acolo intra carboanele). Este elastic , simti fiecare minge. Manerul FL este subtire dar mie imi place. Sper sa pun poze in curand.

http://forum.oneofakindtrading.com.au/v ... php?t=1869http://www.mytabletennis.net/forum/foru ... ?TID=19290

aici gasesti alte discutii despre seria MC .Cu mentiunea ca MC-1 nu este asa rapid cum se descrie pe acolo. Cu Nimbus Soft pe ea poti sa joci doar din inkeietura, are un control fantastic.

Tot ce mi-ai spus despre ea suna excelent. Eu nu prea mai agreez feelingul de carbon sau ale materiale straine dar lemnele cu straturile exterioare groase, reusesc sa "ascunda" senzatia de "corp strain", exemplu, BTY Schalger Carbon, Primorac Carbon, etc.
Daca ai senzatia de elasticitate ca la Jonyer iara este excelent, iar stabilitatea mai mare la raliuri este ceea ce-i lipseste acestuia. Sper sa aibe si dimensiunile putin mai mari decat ale Jonyerului, daca sunt macar 157/150 este f bine. Asta pt ca eu nu vad f bine si fiecare milimetru in plus la lungime conteaza. Ca forma l-am vazut in poze si arata excelent.
Deja m-ai deturnat de la HK, Acoustic, BTY PC sau Yasaka Ma Lin Carbon, pe care le aveam in vedere.

VISCO a spus:
Tot ce mi-ai spus despre ea suna excelent. Eu nu prea mai agreez feelingul de carbon sau ale materiale straine dar lemnele cu straturile exterioare groase, reusesc sa "ascunda" senzatia de "corp strain", exemplu, BTY Schalger Carbon, Primorac Carbon, etc.
Daca ai senzatia de elasticitate ca la Jonyer iara este excelent, iar stabilitatea mai mare la raliuri este ceea ce-i lipseste acestuia. Sper sa aibe si dimensiunile putin mai mari decat ale Jonyerului, daca sunt macar 157/150 este f bine. Asta pt ca eu nu vad f bine si fiecare milimetru in plus la lungime conteaza. Ca forma l-am vazut in poze si arata excelent.
Deja m-ai deturnat de la HK, Acoustic, BTY PC sau Yasaka Ma Lin Carbon, pe care le aveam in vedere.

160x150 suna bine , nu ?
:wink: azi o sa pun o poza cu pliurile.

dsc01033ux0.jpg

Grosimea lamei este de aprox 6 mm , greutatea de 87 grame iar ekilibrarea e ok - manerul e destul de lung , lemnul e subtire - la mine cu 2 fete Tibhar Nimbus Soft pe ea bate tot tacamu pe la 175 grame. Dau superefecte cu Nimbus Soft pe ea incat am renuntat momentan la fete kinezesti. Dar si cand oi juca cu Hurricane 2 sau 3 pe ea sa te tii Licine sau Maloange ! :lol:

Am dat cu un H3 Pro de la Nittaku si nu ma impresionat deloc. Sarea la mai [putin de jumatate decat un Tenergy si era tare ca piatra. Dar nici nu avem noi adezivii chinezilor sa scoatem din ele ce pot. Oricum, este de incercat varianta cu burete #19. Promite!

Multumesc pt poze. E normal ca se simte ca un lemn fara carbon, cand carbonul este bagat atat de "adanc". :lol:

VISCO a spus:
Am dat cu un H3 Pro de la Nittaku si nu ma impresionat deloc. Sarea la mai [putin de jumatate decat un Tenergy si era tare ca piatra. Dar nici nu avem noi adezivii chinezilor sa scoatem din ele ce pot. Oricum, este de incercat varianta cu burete #19. Promite!

Altfel trebuie dat cu astea kinezesti. Trebuie agatata mingea , lovit "subtire" iar mana sa aiba o traiectorie mai lunga. Nu trebuie lovita mingea ca si cu astealalte fete. Daca il urmaresti pe Ma Lin intelegi ce vreau sa spun. Daca stii sa joci cu kinezestile scoti untul dintr-un oponent cu Tenergy cu tot. :wink:

Salut

Salut

Salut Vali.
Ai putea să faci o compara?ie a lemnului t?u cu ceva de la bty.
Vroiam s?-mi iau un Donic SawTec Baum OFF, are control mare sau un Donic Waldner Black Devil Carbon Balsa, dar mai pus pe gînduri cu lemnul t?u Galaxy MC1.

visco cere ajutor

visco cere ajutor

intr-adevar fetele chinezesti(h2 si h3),cu care am jucat fiind lipicioase te ajuta foarte mult la jocul de deasupra mesei si la ridicare.totusi desi le-am lipit cred destul de bine nu au saritura pe care o au la jucatorii chinezi inainte de executarea serviciului(vezi WL).apropo fata nittaku h3 pro la care facea referire VISCO era a mea si lipita de el pe nittaku acoustic.
extra sau P.S. desi joc acum cu lemn JUN MIZUTANI ZL cred ca NITTAKU ACOUSTIC este cel mai bun.
in concluzie impartasesc parerea lui VISCO, ca chinezii au un secret pe care nu ni-l spun si de aceea sint cei mai buni (in afara de faptul ca sint multi dar muncitori nu lenesi si prosti)

Eu cred in Dumnezeu nu in numerologie, asa ca teoria aceia cu selectia (naturala sau artificiala) dintr-un numar mai mare de posibilitati ma lasa rece. Alea sunt pentru adeptii lui Darwin care ca si el, se trag din maimuta. Daca peste Romania nu ar fi pogorat aceasta stare negativa pe care o simtim cu totii, am fi avut un numar egal sau mai mare de campioni decat chinezii, fie ei mai multi, chiar si de o mie de ori decat noi. Dar de ce nu se mai munceste suficient in Romania, de ce lucrurile se aseaza curmezis tot timpul, nimeni nu o sa poata explica pentru ca motivele ne transcend pe noi!

Back
Sus