Visco cere ajutor

as avea eu un Darker d vanzare 5p-2a 140ron un lemn f bun OFF-/OFF
nu vibreaza si e d o calitate excelenta, visco poate confirma k a jucat cu el

Nu am jucat (inca) cu lemne Juic sau Armstrong, dar Pana acum este clar ca Darker este cel mai priceput brand in a lucra cu Hinoki, de altfel este si normal, pentru ca sunt Japonezi, unde este patria acestui lemn. 5P-2A este un lemn extraordinar, intradevar!

Mulțumesc pt detalii. m-am exprimat eu gresit cu rotitul. Vroiam să m? refer las faptul că atunci când vreau să dau cu revereul îmi schimb un pic pozitia m?nii pe lemn. Iar Donic Waldner Dotec Hinoki din câte am citit despre el e numai din lemn hinoki.

DONIC Waldner Dotec Hinoki DONIC’s Waldner Dotec Hinoki blade consists of a specially-glued combination of three hinoki plies.

The thicker hinoki inner ply provides the necessary rigidity and speed, whereas the thinner hinoki outer plies give exceptional control when returning the ball. The fine, but hard, plies give the blade its exceptional speed, with good control and exceptional feel.
It is suitable for combining many different strokes, which is why it is named after Waldner- who plays the most - varied game of anyone! The Dotec handle guarantees extraordinary comfort and feel.

Daca este numai hinoki 3 ply, atunci este bun. Bineinteles ca sunt multe secrete privind lipirea straturilor, dar Donic nu face de ieri lemne asa ca trebuie sa fie bun.

Speed: 94
Control: 87
Weight: 90
Ply: 5+2
Are 7 straturi. Eu am crezut că este tot hinoki, din descriere ce o d?deau.
Am ?n?eles că este vorba 3 feluri de hinoki, mai sub?iri sau mai groase.
A?a am gîșit la megaspin.

La dandoy ?i d? numai 3 straturi
Speed: 10
Control: 9
Weight: +/- 92 gr
Plies: 3
DONIC’s Waldner Dotec Hinoki blade consists of a specially-glued combination of three hinoki plies. The thicker hinoki inner ply provides the necessary rigidity and speed, whereas the thinner hinoki outer plies give exceptional control when returning the ball.

M-am uitat pe siteul Donic.de si se pare ca Dandoy este mai aproape de adevar. 3 ply. Cu toate acestea, exista totusi ceva nelamurit: "Dotec" vine de la Donic-Technology si se refera in primul rand la un material secret conceput de Donic, o membrana care nu este nici carbon, nici fibra de sticla sau alt material cunoscut si folosit de alte branduri. Lamele Dotec care contin trei straturi de lemn si doua de carbon, sunt date ca au sapte straturi, pentru ca mai exista si cele doua de "Dotec".
In acest caz, daca ar exista acele membrane (dar nu cred), ar fi trebuit sa fie marcat 5 ply sau daca nu exista, sa nu-i mai zica "Dotec" dar ar fi creat confuzie deoarece lumea sa obisnuit ca "Dotec" inseamna lame cu acel tip de maner.
In concluzie , cred ca este un Dotec, care nu are "Dotec".

visco cere ajutor

visco cere ajutor

am avut 3 masini,de la dacie la renault megane. totusi daca vrei masina ia mercedes ,bmw sau asemanatoare.asa ca mc-1 chiar daca este recomandat de unul din cei mai buni si mai informati forumisti-jucatori sint sceptic?.
astept cu nerabdare sosirea si testarea lemnului.
desi iau bataie in continuare cu combinatia :
lemn :jun mizutani zl
fh :bryce speed
bh :nimbus soft
perseverez!
asa ca,bafta.
p.s .daca ajung la timisoara o sa aduc vinul si fata plus lemnul pt.valib sa facem proba.

Am recomandat MC-1 comparandu-l cu lemne de clasa : am avut prilejul sa joc mai mult sau mai putin cu : Stiga Clipper , BTY Jonyer, Swift, Mazunov , Cryzer ,Gergely Carbon , Joola Chen Weixing (prima experienta a fost cu un Acoustic - dar nu prea retin cum l-am simtit eu atunci). Cu astea compar lemnele de la Galaxy si sa stii ca sunt de mare calitate.

Setupul tau este unul foarte ofensiv - as zice ceva de genul : ori la bal ori la spital. Am cunoscut jucatori de superliga cu setupuri mult mai "lente" ca sa zic asa si cu lovituri napraznice. Setupul tau e bun daca joci atac sustinut fara compromisuri.

Ada vinul si skimbam impresii despre felu de a juca cu fete kinezesti si cu cele nekinezesti :wink:

Am primit semnale (indirecte) de scepticism si de la Cole, americanul care vinde cu succes "chinezarii", dar au fost doua lucruri majore (printre altele) care m-au convins sa incerc acest lemn: unul este faptul ca l-ai comparat ca elasticitate cu Jonyer Hinoki si altul, ca ai spus ca are cel mai bun control din tot ce ai folosit pana acum. Pacat ca nu mai tii minte cum simteai Acousticul prin comparatie, pt ca eu am dat cu cel al lui Silviu, si chiar daca fetele nu m-au impresionat pt ca nu sunt genul meu, am putut sa-mi dau seama ca lemnul este unul excelent, asa ca daca MC1 nu ma va impresiona pozitiv, urmatoarea achizitie...se stie :D . Asta si din cauza ca nu reusesc sa-mi iau un DHS Hurricane King "pe alese", asa cum as vrea. Am cerut referinte pe un forum strain despre Acoustic VS HK si lucrurile stau cam asa: Acoustic are un feeling mai bun, dar HK are echilibrarea mai buna si este putin mai usor. Controlul bun la amandoua.
Pentru ca echilibrarea si greutatea este relativa la fetele folosite, inclin spre Acoustic, caci sunt dependent de feeling.

raspuns

raspuns

are mai mult control decat samsonov alpha de la tibhar ? ca stiu ca ai si dala :)

Cole are niste pareri "ciudate" . Inainte lauda 896 , apoi zicea ca e paleta de incepatori. De asemenea lauda Focus 3 de la 729 despre care multa lume are pareri contrare. Apoi a inceput cu dume despre Inspirit UL ca este cu speed glue efect si alte bazaconii.

Nu zic ca MC-1 este ultimate weapon , dar este un lemn testat cu succes in meciuri cu buni jucatori. Pe el Tibhar Nimbus Soft au mers ca unse. Acum am pus pe el pe forehand kinezeascai pt ca vreau sa demonstrez unora niste lucruri si sa imi imbunatatesc jocul de forehand odata cu asta.Fetele kinezesti sunt ceva mai pretentioase la executii si asa impusc doi iepuri dintr-un foc.

eu am pus de vro 2-3 luni nimbus soft pe samsonov alpha si are aproximativ acelasi sunet zici ca e proaspat lipita...nici nu imi vine sa o relipesc ca se aude bine ... :) si sunt foarte multumit de cum merge la top spin si asa in general... nimbus simplu e putin mai hard dar se tine bine si el care il am pe rever nu are acelasi sunet ca softul...nu am incercat nimbus sound....dar parca e prea buna asta soft sa incerc alta pe viitor

Sound-ul are cel mai puternic sunet dar la 2.0 sare putin ciudat cand dai mai tare. Depinde si de grosimea buretelui f mult. Cand un burete este f moale, este bine sa fie mai gros iar cand este tare e bun si mai subtire. Depinde mult si de topsheet. Daca topsheetul este subtire si elastic, mingia preseaza mai usor buretele. Si stilul de joc este foarte important: cei care dau drept nu au probleme dar cei care dau topspin (si acestia au diferite moduri si puteri de a lovi mingia). Un topspin "brush" nu preseaza buretele prea mult pe cand unul "european" dat de Kreanga indoaie si lemnul :lol: . Kreanga nu ar putea sa joace cu Nimbus.

Ai reusit sa vorbesti cumva cu d-l de la andro.ro legatura cu lemnu pe care il vrei?E cumva cel in editie speciala?Nu ai incercat pe alte situri,sau e prea mare pretul?

Nu am reusit sa vorbesc cu nimeni de la Andro.ro.
Sunt si alte siteuri dar au intradevar preturi mai mari. Am incercat la Scoeler Micke dar nu mi-au raspuns la niciunul din cele patru mailuri. Poate nu inteleg engleza, cine stie?

E nu inteleg,doar e si in engleza,oricum se pare ca pretul lor e foarte bun fata de alte site-uri.(megaspin),un exemplu doar.

Am trimis mesaje si de pe proforma lor de "contact" dar si direct de pe mail. Nu mi-a raspuns nimeni!

Poate se misca ei mai incet ,greu de crezut asta la niste nemti,sper sa primesti raspunsul cat mai repede.

Daca pui in cos, se onoreaza prompt, daca dai mail in care ceri sa-ti aleaga dupa indicatiile tale se lasa ceata!

Back
Sus