AmaTur: Turneu A "VIVA SPORT", București (Chiajna) - 03.03.2018

Ca sa trecem la lucruri mai serioase eu cred ca initiativa organizatorilor este de bun augur(probabil sa platit un avans pentru sala asa ca)si la Brăila a fost timpul destul de urit deci cine vrea sa participe participa si pana vineri pot rasarii si ghioceii doar traim in Romania;)

Se retrage Irimia Marian de la categoria începători. Condițiile meteo nu se arată deloc prielnice pentru acest weekend. Succes organizatorilor și participanților!

Dacă-s drumurile închise, e cam nasol :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salutare tuturor, vad ca se dezbate timpul probabil meteo in aceasta perioada, din punctul meu de vedere forta viscolului a trecut de acum pana sambata drumurile vor fi la negru, iar aceasta stire e pe site-urile meteo,
PENTRU BUCURESTI :
Joi 01/03

Cer norosCer noros
Vant: 3 m/s, dinspre SV
Maxima zilei: -4?C Joi noapte

Cer norosCer noros
Vant: 2 m/s, dinspre NE
Minima noptii: -6?C
Vineri 02/03

PoleiPolei
Vant: 3 m/s, dinspre NE
Maxima zilei: -2?C Vineri noapte

Cer norosCer noros
Minima noptii: -3?C
Sambata 03/03

Ninsoare slabaNinsoare slaba
Maxima zilei: -2?C Sambata noapte

Ninsoare slabaNinsoare slaba
Minima noptii: -5?C
Duminica 04/03

Cer norosCer noros
Maxima zilei: 0?C Duminica noapte

Cer norosCer noros
Luni 05/03

Cer norosCer noros
Maxima zilei: 2?C Luni noapte

Cer variabil cu lunaCer variabil cu luna
Pentru TARA situatia e asa :
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 28 februarie, ora 11.00 – 02 martie, ora 20.00
Fenomene vizate: val de frig;
Zone afectate: toată țara;

Valul de frig va persista și se va intensifica pe parcursul nopților, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai cobor?te decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger, mai ales dimineața și noaptea.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 28 februarie, ora 11.00 – 02 martie, ora 20.00
Fenomene vizate: temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua;
Zone afectate: Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea;

în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, gerul va fi persistent în cea mai mare parte a intervalului, iar valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă.
Temperaturile maxime se vor situa frecvent între -12 și -6 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, izolat mai cobor?te, sub -25 grade.

Notă: în cursul nopții de vineri spre sâmbătă (2/3 martie) temperaturi sub pragul de ger (-10 grade) se vor înregistra în Moldova, local în Maramureș, Transilvania, Muntenia și Dobrogea și pe arii restr?nse în Oltenia.
începând din noaptea de joi spre vineri (1/2 martie) și până duminică (4 martie) vor fi intervale cu precipitații în majoritatea regiunilor, dar mai ales în sud-vestul și sudul țării. La început va ninge, apoi, trecător, vor fi precipitații mixte și se va forma polei.

Dupa cum se observa prolema e cu frigul si nu cu zapada, sambata mai poate ninge din punctul meu de vedere slab pt. ca trecator vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.
Prin urmare eu zic sa nu va retrageti, chiar si Ana sau Tavi ramaneti pe liste pt. ca v-a fi ok atat tinpul cat si drumurile, e adevarat in conditii de iarna dar vor fi circulabile.

Acum, ca a aparut clasamentul, am si eu 2 intrebari:
- cum este posibil ca, desi nr. de pct. scade, MP sa creasca??...e corect asa?...deci nu participi si creste MP....
- nu ar fi mai bine sa fie facut clasamentul general fc. de MP, nu de nr. pct? deoarece la inscrieri la concursuri si chiar in desfasurarea lor se tine cont de MP (ex. - pt. capii de serie in grupe, nu?).
Doar de curiozitate....nu sunt obsedat de locul pe care il ocup...modul in care joc ma intereseaza!
Multumesc.

Ultima editare:
Acum, ca a aparut clasamentul, am si eu 2 intrebari:
- cum este posibil ca, desi nr. de pct. scade, MP sa creasca??...e corect asa?...deci nu participi si creste MP....
- nu ar fi mai bine sa fie facut clasamentul general fc. de MP, nu de nr. pct? deoarece la inscrieri la concursuri si chiar in desfasurarea lor se tine cont de MP (ex. - pt. capii de serie in grupe, nu?).
Multumesc.
Eu am crescut in clasament..dar a scazut MP ul...:)...bn ca n.am trecut la avansati!!, imi faceam griji degeaba de ierbarii de acolo :)))
Nu stiu cum se calculeaza, important e sa jucam..noapte buna!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Probabil nu aici ar fi locul, dar e bine de explicat oriunde citesc jucatori mai noi, cum e cu cele obtinute.
Haideti sa luam un caz principial:
Timp de cinci ori (sa zicem, in ianuarie), cineva ia zece puncte: Puncte totale: 50, media acestora: 10.
Se duce si luna viitoare la un turneu, ia 9. Numarul punctelor totale creste la 59, dar media acestora scade la 9 si.
...
Face o pauza de 11 luni, pierzand rezultatele celor cinci turnee initiale. In ianuarie 2019 castiga 12 puncte, astfel punctajul ii scade la 21, iar media ii creste la 10,5.

Probabil nu aici ar fi locul, dar e bine de explicat oriunde citesc jucatori mai noi, cum e cu cele obtinute.
Haideti sa luam un caz principial:
Timp de cinci ori (sa zicem, in ianuarie), cineva ia zece puncte: Puncte totale: 50, media acestora: 10.
Se duce si luna viitoare la un turneu, ia 9. Numarul punctelor totale creste la 59, dar media acestora scade la 9 si.
...
Face o pauza de 11 luni, pierzand rezultatele celor cinci turnee initiale. In ianuarie 2019 castiga 12 puncte, astfel punctajul ii scade la 21, iar media ii creste la 10,5.

Multumesc pt. informatie....deci se pare ca e asa cum banuiam, cu cat participi mai rar, e mai bine pt punctaj! Nu se incurajeaza participarea....
Ref la a doua intrebare....nimeni??

1.Punctajul (suma punctelor castigate) intr-un an este crescator, limitat la 1 an si la un numar maxim de turnee. PEste aceste limite, punctajul poate creste sau scadea. Daca joci mai bine, aproape intotdeauna creste, daca joci mai slab, scade. Punctajul reflecta valoarea (~50%) si conscventa (~50%) participantilor.
2. Media punctelor (MP) Este o valoare care poate sa creasca (daca ultimele rezultate sunt mai bune) sau sa scada (daca ultimele rezultate sunt mai slabe). MP reflecta doar valoarea fiecarui jucator.
Asadar, concluzia d-vs poate fi gresita in ~75 % din cazuri :)
Clasamentul general se face in functie de punctaj, iar pozitia favoritilor la turnee se face in functie de MP.

Daca v-ati inscris la turneul de la Chiajna, putem gasi 5 minute in care sa discutam ambele puncte.

Ultima editare:
Inscrierile se vor actualiza dupa amiaza, in jurul orei 17,00. Multumesc.

Se retrag de la avansați: Vatui Carmela, Mototol Sorin, Musu Andrei, Stoia Florin toți din București!

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

Nu pot suporta ideea că o vedetă de talia mea este pe lista de așteptare, în consecință, mă retrag - Dan Popa, Tecuci, începători,

Glumesc, evident :D, mă retrag din motive personale.

Dena Corneliu - ma retrag. Succes tuturor.

Nu va ma retrageti asa repede, ca poate sambata o sa se circule bine si o sa va para rau... :)

Ultima editare:
Back
Sus