Vreau sa-mi schimb o fata la paleta (1 Cititor)

Marc3L.011

newbie
boboc
Scor reacție
-1
Vârstă
33
Locație
Bacău
Buna ziua! Am o paleta pre asamblata Joola carbon pro. Pana acum pot sa spun ca mi-a placut si am folosit-o cu placere. Momentan as vrea sa inclocuiesc doar o fata la ea. As vrea mai mult spin si o viteza putin mai ridicata. Stiu ca multi mi-ati recomanda sa iau lemnul si fetele separat dar momentan nu am nici bugetul necesar. Mai mult de 100 lei nu as putea si imi place si cum se simte manerul. Poate afecta daca fac aceasta modificare? Ce fete imi recomandati? Si unde as putea sa o lipsesc ? Sunt din bacau daca stie cineva o informatie chiar mi-ar fi de folos. Multumesc anticipat

Buna ziua!Sunt sanse mari ca paleta sa nu se poata dezasambla,fiind preasamblata.
Postarea a fost unită automat:

Buna ziua!Sunt sanse mari ca paleta sa nu se poata dezasambla,fiind preasamblata.
Se rupe fața la dezlipire si nu se poate indeparta buretele de pe lemn

Nu se poate dezasambla corect o paleta premade in peste 95% din cazuri.

Mai strange banuti si opteaza pentru un custom build de pe ALI. La ~400 ron iti fasci un build foarte bun la care poti schimba fetele cand se uzeaza / doresti sa incerci altceva.

Gaseste pe cineva in Bacau care se pricepe la tenis de masa si da 15-20 minute cu tine. SI intreaba daca poate sa-ti recomande ceva.

Daca esti serios cu privire la tenis de masa merita sa investesti in echipamente de calitate. Si chiar daca joci de fun, e pacat sa joci cu echipamente proaste / inadecvate.

Lemne ieftine si de calitate pe care le gasesti pe la chinezi sunt Yinhe U2 Spin (si varianta U2 este buna daca-ti place mai mult sa lovesti plat si in forta) si DHS Pg7. Cere la comentarii daca au sa-ti trimita intre 88-90g. Daca ai ceva mai multi banuti merita sa investesti intr-un BF Korbel sau Victas Swat - cere la 86-88g.

Daca-ti place carbonul, foarte aproape de ce ai tu acum este Donic Waldner Senso carbon. La fel, cere una de 86-88g.

De buget, gasesti multe fete chinezesti bune in functie de preferinte. In functie de preferinte, stil de joc si nivel poti opta pentru seria Battle II sau seria 729-08 de la friendship, Rxton 3, Rxton 5, Yinhe Big dipper V, Yinhe Moon 12 Blue. Sau poti opta pentru combinatii mai scumpe cu Nitakku C1/G1, Rakza7/7 Soft, Rakza Z, Vega X, Vega China.

Dar ideea este sa selectezi un build care ti se potriveste.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus