Vreau sa-mi schimb o fata la paleta (2 Cititori)

Marc3L.011

newbie
boboc
Scor reacție
-1
Vârstă
33
Locație
Bacău
Buna ziua! Am o paleta pre asamblata Joola carbon pro. Pana acum pot sa spun ca mi-a placut si am folosit-o cu placere. Momentan as vrea sa inclocuiesc doar o fata la ea. As vrea mai mult spin si o viteza putin mai ridicata. Stiu ca multi mi-ati recomanda sa iau lemnul si fetele separat dar momentan nu am nici bugetul necesar. Mai mult de 100 lei nu as putea si imi place si cum se simte manerul. Poate afecta daca fac aceasta modificare? Ce fete imi recomandati? Si unde as putea sa o lipsesc ? Sunt din bacau daca stie cineva o informatie chiar mi-ar fi de folos. Multumesc anticipat

Buna ziua!Sunt sanse mari ca paleta sa nu se poata dezasambla,fiind preasamblata.
Postarea a fost unită automat:

Buna ziua!Sunt sanse mari ca paleta sa nu se poata dezasambla,fiind preasamblata.
Se rupe fața la dezlipire si nu se poate indeparta buretele de pe lemn

Nu se poate dezasambla corect o paleta premade in peste 95% din cazuri.

Mai strange banuti si opteaza pentru un custom build de pe ALI. La ~400 ron iti fasci un build foarte bun la care poti schimba fetele cand se uzeaza / doresti sa incerci altceva.

Gaseste pe cineva in Bacau care se pricepe la tenis de masa si da 15-20 minute cu tine. SI intreaba daca poate sa-ti recomande ceva.

Daca esti serios cu privire la tenis de masa merita sa investesti in echipamente de calitate. Si chiar daca joci de fun, e pacat sa joci cu echipamente proaste / inadecvate.

Lemne ieftine si de calitate pe care le gasesti pe la chinezi sunt Yinhe U2 Spin (si varianta U2 este buna daca-ti place mai mult sa lovesti plat si in forta) si DHS Pg7. Cere la comentarii daca au sa-ti trimita intre 88-90g. Daca ai ceva mai multi banuti merita sa investesti intr-un BF Korbel sau Victas Swat - cere la 86-88g.

Daca-ti place carbonul, foarte aproape de ce ai tu acum este Donic Waldner Senso carbon. La fel, cere una de 86-88g.

De buget, gasesti multe fete chinezesti bune in functie de preferinte. In functie de preferinte, stil de joc si nivel poti opta pentru seria Battle II sau seria 729-08 de la friendship, Rxton 3, Rxton 5, Yinhe Big dipper V, Yinhe Moon 12 Blue. Sau poti opta pentru combinatii mai scumpe cu Nitakku C1/G1, Rakza7/7 Soft, Rakza Z, Vega X, Vega China.

Dar ideea este sa selectezi un build care ti se potriveste.

Multumesc tuturor pt pareri . Am cautat si pe chatgbt sa vad ce parere imi ofera. Mie ca si stil de joc imi place mult sa dau cu efect ca sa derutez pe ceilalti. asta mi-a recomandat daca mai vreti sa-mi oferiti va rog o parere despre echipament v-as fi recunoscator :

lemn : yasaka sweeden extra

fete: una cu control bun si spin ridicat ex :
yasaka rakza 7 soft , xiom vega europe, butterfly rozena pt top spin si serviciu pt efect si control
forehand yasaka rakza 7 soft 2 mm
backhand xiom vega europe 2 mm sau butterfly rozena 1.9- 2.1 mm

si a doua varianta la lemn ar fi sanwei M8

Pentru sfaturi AI legate de tenis de masa Deep seek este mult peste toate celelalte deoarece poate cauta si pe forumurile si blogurile chinezesti daca-l rogi. Deep seek >>>> Gemini > Chat GPT dupa parerea mea.

Antrenorilor nordici le place Yasaka Sweeden Extra + Rakza 7 MAX sau 2.0mm + Rakza 7 soft 2.0mm / Xiom geva Europe 2.0mm

Le place asta pentru ca asa inteleg ei tenisul de masa cu 5 ply all wood + introducere in cauciucuri tensor. Dar progresul este ingrozitor de lent si din punctul meu de vedere pe mine este extrem de frustrant sa joci asa ceva pentru ca nu-ti permite sa evoluezi prea mult. In plus acel Sweeden Extra il arunci dupa al doilea schimb de cauciucuri.

Chinezii au alta filozofie. Lemnul dicteaza 70% din ce joci, iar cauciucul 30%. La ei daca inveti sa proiectezi forta inainte si sa generezi viteza fata totul este Ok pentru ca atunci creierul se adapteaza usor la viteza si spin. In plus ei pregatesc pentru trecerea logica spre jocul tactic si circuitul semi profesionist. Iar de la un anumit nivel valoric (chiar si la amatori) daca nu joci un cauciuc tacky sau macar hybrid esti destinat sa ramai blocat. La chinezi o sa vezi 7 ply all wood mereu (chiar daca lemne mai subtiri decat ce se joaca la nivel pro) si o sa vezi combinatii cu fete tacky / hybride. Si o sa vezi combinatii cu burete medium (pe rever) si medium hard pe FH pentru ca ele asigura un progres mai rapid si au un plafon de dezvoltare mai ridicat.

Big Dipper V, Rakza Z, Vega China sunt hibride.
Battle II , 729-08, Rxton 3, Rxton 5 sunt tacky.

C1/G1, Yinhe Moon 12 Blue M+/H-, Rakza 7/7 soft, Vega X sunt pentru rever.

Si daca ar fi sa faceti o recomandare lemn si cauciucuri? V-am zis mie ca si stil imi place sa dau cu mult efect ca sa derutez oamenii iar la backhand nu stiu ce as putea cere

Yinhe U2 Spin (vezi ca este si varianta fara spin care e alt lemn) --- calitatea depaseste cu mult pretul de 110-130 de ron de pe Ali. E koto - Aoyus x5 - Koto dar asta te ajuta sa comprimi mai bine/mai usor buretele si lemnul e foarte subtire. Manerul e comfortabil si elegant - obligatoriu FL pentru ca esti incepator. Asta este de departe lemnul preferat al copiilor cu care mai fac lectii.

Pe el as pune ceva simplu de jucat Battle II national Blue sponge in 39' (esti barbat adult, la copii / fete merge si un 38', dar 39' e mai stabil). Poti lua editia standard cu pachet galben sau editia aniversara cu pachet albastru si burete de 2.15mm (sa iei negru). Si daca tot facem combinatii de pe Ali, poti lua Yinhe Moon 12 Blue M+ (medium hard). E o copie de Nitakku C1/G1 dar vopsita cu pigment albastru cu un burete #78 de 2.10mm. Avantajul este ca e un setup ieftin, dar trebuie sa gasesti pe cineva sa le taie / lipeasca (pana inveti si tu procesul).

Sau daca iei de pe Table tennis 11, acolo gasesti mai multe optiuni si ai avantajul ca-ti asambleaza paleta profesional gratuit. Sa ceri sa lacuiasca paleta (folosesc lac premium DHS) si sa o asambleze (ai acolo butoane de bifat la comanda)

Poti lua Dhs Pg7 (cere 88-90g) sau o versiune mai premium Victas Swat (cere 87-88g) --- cu maner FL. Ambele sunt Limba - Aoyus x5 - Limba
Pe Tt11 sunt la reducere saptamana asta atat Xiom Vega China cat si Victas V>15 sticky pentru FH (MAX - negru). Sau poti sa iei Rakza Z tot pe MAX negru. Daca tot iti spui ca-ti place efectul si fenta, ai noroc ca si Donic Baracuda e la reducere saptamana asta (ia varianta de 2.0mm- ia mai degraba tot albastra pentru ca lumea spune ca ar fi mai putin sensibila la spinul dat de oponent, desi mie nu mi s-a parut asta) --- e o fata buna, dar trebuie sa inveti sa dai efect serios cu asta. Sau daca vrei varianta safe care place la toata lumea, pentru BH merge excelent pe lemnele alea si NItakku C1 la 2.0mm

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus