World Table Tennis Day 2018 - WTTD 2018

VATRA DORNEI-14 APRILIE- 32 CONCURENTI -4 MESE
VATRA DORNEI-15 APRILIE- 48 CONCURENTI- 6 MESE
SALA DE SPORT A LICEULUI ION LUCA ,VATRA DORNEI
Conditii de joc foarte bune.
O propunere.
-sigur se vor da si tricouri , daca se poate pe cat posibil sa se evite culoarea alba.

156. Miercurea Ciuc - Harghita - 14.04.2018 - Scoala generala J?zsef Attila - 16 mese se organizeaza concurs la 3 categorii:
- copii
- incepatori
- avansati, open,elite.
Numarul estimat de concurenti este de 90.
Organizator Asociatia sportiva TT INCZE prin Incze Levente si Lakatos Zsolt, la pupitru P?l Zoltan si cu asistenta tehnica de la distanta a lui Tokos Pali.

Ultima editare de un moderator:
157. Cluj-Napoca - CLuj - Radu Serban - 12.04.2018 - Complexul de agrement – Baza sportivă Gheorgheni - 30 CONCURENTI - 6 MESE
158. Cluj-Napoca - CLuj - Radu Serban - 15.04.2018 - Polus Center Decathlon – 24 CONCURENTI - 4 MESE

Ultima editare de un moderator:
159. Ploiești - Iancu George - 06.04.2018 - INDOOR TABLE TENNIS - 6 mese - etapa din concursul Prietenii tenisului de masa

160. Brașov - Gelu Vladoiu - Gry Club - 10.04.2018 - 2 mese - 12 jucători - O + E;

Citat Postat în original de csabazedler Vezi post
Sunt sigur ca lipsa lui EMI-TT de pe afis este o simpla (si neintentionata) omisiune cauzata de graba,fapt ce,cu siguranta,va fi remediat!Toti partenerii evenimentului sunt foarte activi si in Amatur,fiecare avant merite recunoscute de catre toti amaturistii,deci nu cred ca se pot face discriminari intre ei in acest caz ! Wttd e sarbatoarea tuturor,jucatori si distribuitori deopotriva!
Da, neintentionat, eu am omis, dar se remediaza![/quote
Serios !!!!!

138 Turneu B+ "WTTD - AmaTur România", Sibiu – Marti 10.04.2018 Dublu
in locul Turneului Anulat de la Mioveni

Cele 830 de medalii au sosit si asteapta sa fie distribuite catre cele 160 de turnee!

Se trimit medalii + diplome si pt.dublu si pt. simplu,sau pt.o singura categorie?

Turneu B+ WTTD-Miercurea Ciuc 15.04.2018

Turneu B+ WTTD-Miercurea Ciuc 15.04.2018

Turneu B+ "WTTD - AmaTur România", Miercurea Ciuc - Duminica 14.04.2018

In atentia organizatorilor care ni s-au alaturat anul acesta.

Ideea celor patru stickere (pe care le veti primi in colete) este de a fi lipite pe filee, pe post de reclama, pentru ca fiecare participant sa poata vedea cine sta in spatele evenimentului.

Butterfly România prin firma TT-Shop este furnizorul mingilor oficiale - Butterfly Three-Star G40+, a celor 162 de Turnee B+ "WTTD - AmaTur România".
Multumim Răsvan Crișan!

Ma poate ajuta cineva sa posteze cele 2 logo ale evenimentului in modul de a la putea descarca si prelucra pentru imprimare pe mai multe diplome si afise?!?

Evenimentul nr 79 se anuleaza pentru a putea face loc ,la acelasi nr si la aceeasi data, unui turneu Miniamatur intr-o localitate nou intrata in famila noastra,com Vulturesti-jud Sv,.Am postat deja turneul
Evenimentul 80 se muta de sambata 14.04 vineri 13 04 dupa consultarea site ului Meteo

Ultima editare:
Back
Sus