World Table Tennis Day 2018 - WTTD 2018

148. Tulcea - 06 Aprilie 2018 - Sala Polivalenta Tulcea (str. Isaccei nr.97 Tulcea) - Manea Mihaita, D.J.S.T. Tulcea - 4 mese - 32 elevi
149. Tulcea - 06 Aprilie 2018 - Scoala nr 4 Tulcea (str. I.L.Caragiale nr.20 Tulcea) - Gherasim Iulian, D.J.S.T. Tulcea - 2 mese - 16 elevi

Ultima editare:
150. Ploiești - 10 aprilie - INDOOR TABLE TENNIS - Iancu George - 6 mese - Ziaristii prahoveni sarbatoresc WTTD

Ultima editare de un moderator:
Diplome veti primi.
Si afise se primesc (in general doua bucati), dar pentru cine doreste mai multe...

94. Suceava - SV - Cojocaru Adrian - 12.04.2018 - Vechea Sala de sport a CN Stefan cel Mare Suceava - 3 mese - turneu de dublu - 24 jucatori;
95. Suceava - SV - Cojocaru Adrian - 14.04.2018 - Noua Sala de sport a CN Stefan cel Mare Suceava - 12 mese - 72 jucatori - Elite+Open sau separat, Avansați+începători sau separat;
96. Suceava - SV - Cojocaru Adrian - 14.04.2018 - Noua Sala de sport a CN Stefan cel Mare Suceava - 4 mese - 24 jucatori - copii 10-12 ani, copii sub 10 ani.

Va rog sa modificati, turneul de dublu va fi vineri, 13.04.2018 in sala noua - 8-12 mese, in loc de sala veche joi, 12.04.2018!

Buna seara. Se poate organiza in orice scoala? Care sunt conditiile? Multumesc.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

151. Pitești - 10 Aprilie 2018 - Scoala Gimnaziala "Matei Basarab" - Pribeagu Claudiu - Turneu Veterani simplu - 4 mese - 16 participanti
- Turneu Individual copii - 6 mese - 36 participanti
152. Pitești - 11 Aprilie 2018 - Scoala Gimnaziala "Matei Basarab" - Pribeagu Claudiu - Turneu Veterani dublu - 4 mese - 16 participanti
- Turneu dublu copii - 6 mese - 36 participanti
153. Pitești - 13 Aprilie 2018 - Scoala Gimnaziala "Matei Basarab" - Pribeagu Claudiu - Turneu Echipe - 10 mese - 60 participanti

Buna seara. Se poate organiza in orice scoala? Care sunt conditiile? Multumesc.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Buna,
se poate in orice scoala. Sunt niste evenimente deosebite. Daca se respecta regulamentul amatur, se puncteaza ca un B +bonus. Daca e altceva, se poate face si asta, si e luat in calcul la turneele organizate de Ziua Mondiala a Tenisului de Masa. Va trimit numarul meu pe privat, daca aveti nelamuriri, putem discuta.

Vă rugăm ca în decursul acestei săptăm?ni 12-18 Martie 2018 să ne transmiteți printr-un post dedicat intențiile dumneavoastră în următoarea formă:
Județ - Localitate - Organizatori - Data evenimentului - Sala de sport/Loc public - Număr de mese - Număr de jucători - Categorii

Va rugam ca in cazul in care mai aveti turnee de anuntat, sa o faceti pana duminica seara, 25 martie. Trebuie sa dam comanda definitiva la medalii si de saptamana viitoare sa incepem sa distribuim materialele catre dvs.

117 Dumbraveni Dibiu Holom Dorin Liceul Timotei Cipariu 14.04.2018 5 1 Mini AmaTur 30

va rugam modificati nr de categorii 2

multumim

154. Târnăveni - jud Mureș 14.04.2018. Liceul Teoretic Andrei B?rseanu - Oranizator : Chibulcutean Ioan
Turneu pe doua categorii : open si amatori- 4 mese - 30 participanti aproximativ

Trimis de pe mobil folosind Tapatalk

Sunt sigur ca lipsa lui EMI-TT de pe afis este o simpla (si neintentionata) omisiune cauzata de graba,fapt ce,cu siguranta,va fi remediat!Toti partenerii evenimentului sunt foarte activi si in Amatur,fiecare avant merite recunoscute de catre toti amaturistii,deci nu cred ca se pot face discriminari intre ei in acest caz ! Wttd e sarbatoarea tuturor,jucatori si distribuitori deopotriva!

155. BLAJ, Alba, 11 apr., prof. Balu Dan, Colegiul IM Clain, "BOSCH - Corporate", 4 - 6 mese, min. 16 participanti.

Sunt sigur ca lipsa lui EMI-TT de pe afis este o simpla (si neintentionata) omisiune cauzata de graba,fapt ce,cu siguranta,va fi remediat!Toti partenerii evenimentului sunt foarte activi si in Amatur,fiecare avant merite recunoscute de catre toti amaturistii,deci nu cred ca se pot face discriminari intre ei in acest caz ! Wttd e sarbatoarea tuturor,jucatori si distribuitori deopotriva!

Da, neintentionat, eu am omis, dar se remediaza!

Back
Sus