Inventie proprie.
Am jucat primul tur ca in eliminatoriile AmaTur (ma refer la cifre): 1-16, 2-15, 3-14,... 8-9 (principiul fiind pastrat si la imperecherile din tururile urmatoare)
Turul doi cei cu 1 victorie ( 8 ) cu un adversar tot cu o victorie, cei cu o victorii ( 8 ) cu un adversar similar.
Turul trei cei cu 2 victorii ( 4 ) cu un adversar tot cu 2 victorii, cu 1 victorie ( 8 ) cu un adversar similar, si tot asa si cei cu o victorii ( 4 ).
Turul patru cei cu 3 victorii ( 2 ) impreuna, cei cu 2 victorii ( 6 ) cu un adversar similar, cei cu 1 victorie ( 6 ) si cei cu o victorii ( 2 ) cu un adversar similar lor.
In turul cinci a trebuit sa regam un pic, acolo avand 1 juc. cu 4 victorii, 4 cu 3 v., 6 cu 2 v, 4 cu 1 v si 1 cu o v si imperecherea celui mai bun cu urmatorul cel mai bun (sistemul elvetian bazandu-se pe neintalnirea unui adversar cu care ai jucat deja), respectiv a celui mai slab cu urmatorul mai slab un pic complicand lucrurile.
In turul sase am intrat asa: 1 juc. cu 5 victorii, 2 cu 4 v., 5 cu 3 v, 4 cu 2 v si 4 cu 1 v.
Revenim mai tarziu cu clasamentul.
Am jucat 16 insi pe 8 mese, incontinuu, numai asteptand sa se termine ultimul meci din tura (plus 2 minute de distribuire a meciurilor) aproximativ 2 ore si un sfert de la 18:45 pana la 21:05.
Farkas Emese, sotia lui Gabi ne-a ajutat cu contabilizarea rezultatelor. Respectiv au fost si situatii in care in ultimele ture doi jucatori s-au inteles sa joace 2 din 3, aici contand numai castigatorul, setaverajul nu.
Ideea cu sistemul elvetian este a lui Beltechi Dumitru, am inteles ca deja experimenteaza la turnee locale la Mediaș.
Dintre ciucani a prins locul si Vivien (Daradics fiind galantul), taica-su fiind numai antrenor azi, el fiind al 17-lea astfel...
Revenim.