La Mulți Ani!
La Mulți Ani!
înainte de a trage concluziile după cea mai grea, dar și mai frumoasă, săptăm?nă AmaTur aș dori să urez un călduros "
La Mulți Ani" tuturor practicanților acestui sport din țară, dar și din lumea întreagă și un "
Happy Anniversary" tuturor celor care își serbează azi ziua numelui.
La trecerea în revistă a Timeline-ului Facebook, seara târziu, după ce am ajuns acasă, am rămas surprins de totala lipsă a insipidelor mesaje inspiraționale și a postărilor care ne mănîncă timpul degeaba în on-line și plăcut impresionat de multitudinea de fotografii (cu meciuri încrîncenate, cupe, diplome, medalii, tricouri, ceaune, surprize și fețe zâmbitoare) de la
Turneele WTTD - AmaTur România.
Și pentru că ieri am suferit și poftit de la distanță la ceaunele de la Bacău și Comănești, la torturile de la București și Timișoara (și asta doar din ce s-a văzut până acum din fotografii), alături de toate mesajele de felicitare și mulțumiri adresate
Coordonatorilor,
Organizatorilor și
Participanților - de la cel mai mare, la cel mai mic - din toate colțurile țării, vă ofer azi, de Florii, când la Galați are loc Festivalul Scrumbiei, câteva imagini pentru gurmanzi și nu numai, alături de un
Poftă Bună celor care profită azi de dezlegarea la pește.