AmaTur: Turneu A+ Zalău - 18/19 iulie 2026 (21 Cititori)

Clasament Avansati (Sala Avram Iancu)

1. Man Ionut - Dej
2. Coltau Ana - Salonta
3 -- 4
Narcis Radu - Dej
Badiu Gavril - Rasca
5 -- 8
Tofeni Florin - Chichis
Brazdau Bogdan - Zalau
Paul Horatiu - Alba Iulia
Dumitras Victor - Giroc
9 -- 16
Susman Dan - Alba Iulia
Balaj Dorel - Lugoj
Bacotiu Ciprian - Cluj Napoca
Marcu Florin Radu - Manasturu Romanesc
Galca Cristian - Iasi
Marginean Cornel - Cluj Napoca
Mutiu Cristian - Sighetu Marmatiei
Ogrutan Marius - Cluj Napoca
17 -- 20 6v grupe
Marian Ioan - Alba Iulia
Pop Cornel - Zalau
Antochi Iulian - Tamaseni
Muresan Marian - Dej
21 -- 26 5v grupe
Cserei Stefan - Apahida
Milos Adrian - Bocsa
Pop Virgil - Cluj Napoca
Soran Gabriel - Zalau
Mateut Ariana - Zalau
Farcas Sonia - Zalau
27 -- 30 4v grupe
Rakosi Istvan - Zalau
Alb Sorin - Alba Iulia
Huzoni Viorel - Jibou
Hatag Raul - Stei
31 -- 3v grupe
Marcu Cristian - Alba Iulia
32 -- 2v grupe
Popescu Petre - Bucuresti
33 -- 36 2v gr.sup.
Man Sebastian - Cluj Napoca
Simion Luana - Cluj Napoca
Padurean Stefan - Marghita
Kupas Sandor - Sarmasag
37 -- 50 1v gr.sup.
Vlaicu Daniel - Marghita
Andrea Simion - Cluj Napoca
Pasca Ovidiu - Stei
Kovacs Dorel - Remetea Mare
Corabian Daniel - Cluj Napoca
Muresan Carmen - Zalau
Franc Ioan - Viseu
Baidoc Sergiu - Zalau
Oranceanu Andrei - Cluj Napoca
Florian Daniel Jr - Cluj Napoca
Ilas George - Oradea
Ivanov Alexandru - Cluj Napoca
Labo Antonia - Zalau
Manea Eduard - Cluj Napoca
51 -- 62 0v gr.sup.
Darosi Alin - Bistrita
Pascalau Cristian - Huedin
Grecu Cornel - Bistrita
Matei Dumitru - Deva
Ciutre Ioan - Zalau
Bobu Stefan Minodor - Targu Neamt
Coltau Aurica - Salonta
Kovacs Robert - Satu Mare
Criste Mihai Marius - Cluj Napoca
Puiac Elvis - Apahida
Pop Nicu - Zalau
Dumbrava Gheorghe - Targu Mures
63 -- 2v gr.inf.
Savina Dan - Piatra Neamt
64 -- 1v gr.inf.
Galatean Mircea - Bistrita
65 -- 75 0v gr.inf.
Vidrut Ioan - Apahida
Stoicescu Gheorghe - Iedera
Lungu Adrian - Nasaud
Birtalan Attila - Crasna
Babos Ioan - Sarmasag
Borbeiu Ciprian - Baia Mare
Barjac Raul - Prodanesti
Pop Dan Mircea - Baia Mare
Denes Ludovic - Varsolt
Dubencu Pavel - Floresti
Drimbau Calin - Marghita

Felicitari celor de pe podium!!!bravo Ionut!!!🏆
Multumesc!
Postarea a fost unită automat:

Felicitari Ionut si Nacis.Astazi a-ti facut rocada.(y)

La multi ani Stanica Ilie.🤗🥂🍾
Multumesc!

Felicitări Ana, Ionuț, Horațiu și Florin!
Le meritați din plin!
Mulțumim!

Felicitari câștigătorilor !
Mulțumim!

Domnule Adrian Bunea,

Nu fac parte din comitetul director insa fiind unul dintre organizatorii de turnee este normal sa am un punct de vedere.

Va dau perfecta dreptate pentru temperatura din sala si pentru faptul ca nu toate mesele sunt in cea mai buna stare…si noi ca organizatori ne’am dorii sa avem cele mai bune sali, sa avem ventilatie (in cazul salilor din Zalau, primaria ne’a garantat ca totul va fii functional si specific ca ambele sali apartin direct Primariei Zalau) sa avem cele mai bune mese sa fie totul mai mult decat impecabil insa …

Haideti sa analizam umpic tot ce inseamna salile foarte bune din Romania si aici ma refer sa indeplineasca toate conditiile specificate de dvs… sunt putine doar noile polivalente imense au tot ce trebuie si pana la urma multi au bagat de vina si la BT Arena (cea mai buna sala din Romania) !

Pe langa faptul ca nu avem acele sali in toate judetele si pe langa faptul ca probabil si daca fiecare judet ar avea ceva similar BT Arena noi nu am avea acces in ele !

Ca sa avem acces in sali cu conditiile specificate de dvs si sa avem cele mai bune mese, chiar noi, taxa de inscriere la un turneu A+ ar trebuii sa fie de cel putin 300 lei.

Haideti sa vedem tot ce inseamna organizarea unui turneu si suma pe care un jucator o achita la turneele de tenis de masa care este de 50,70 maxim 100 lei.

Cu respect
Alin Ciupe
Chiar aș dori să ne și explicați cum se ajunge la 300 lei taxa de participare în cazul în care o sală care asigură condiții normale în 2026 într-o țară civilizată este construită și dotată din bani publici. Sportul la nivel de amatori este parte a unor politici publice. Din păcate nu toți cei aflați în funcții administrative publice (primării, ministere etc.) pun în aplicare aceste politici. Cred că ar trebui încercat ceva înainte de orice "capitulare", ceva ca presupune memorii, petiții etc. O fi mult, o fi puțin pentru un amator pasionat de tenis de masă să cheltuiască peste 5.000 lei într-un an doar ca să participe la competiții?
Având în vedere fenomenul "amatur", numărul constant al participanților, cred că toți cei implicați (fie comitete, organizatori, participanți) pot face mai mult astfel încât autoritatea publică locală să își doteze sălile conform unor standarde minim acceptate și să le pună la dispoziția celor din banii cărora sunt plătite (atât construcțiile, cât și dotările).
PS: - taxa de 300 lei/participare ar presupune un fel de all inclusiv, sau cum?

Numai cei ce nu organizează astfel de evenimente nu știu cum este. Astea sunt condițiile și sunt bune. Felicitări tuturor celor implicați în organizarea acestui concurs la Zalău și de asemenea mii de mulțumiri d-lui Apian ( vorba aia , prietenii știu de ce 🙂). 💙💛❤️🙏🏽

Chiar aș dori să ne și explicați cum se ajunge la 300 lei taxa de participare în cazul în care o sală care asigură condiții normale în 2026 într-o țară civilizată este construită și dotată din bani publici. Sportul la nivel de amatori este parte a unor politici publice. Din păcate nu toți cei aflați în funcții administrative publice (primării, ministere etc.) pun în aplicare aceste politici. Cred că ar trebui încercat ceva înainte de orice "capitulare", ceva ca presupune memorii, petiții etc. O fi mult, o fi puțin pentru un amator pasionat de tenis de masă să cheltuiască peste 5.000 lei într-un an doar ca să participe la competiții?
Având în vedere fenomenul "amatur", numărul constant al participanților, cred că toți cei implicați (fie comitete, organizatori, participanți) pot face mai mult astfel încât autoritatea publică locală să își doteze sălile conform unor standarde minim acceptate și să le pună la dispoziția celor din banii cărora sunt plătite (atât construcțiile, cât și dotările).
PS: - taxa de 300 lei/participare ar presupune un fel de all inclusiv, sau cum?

Ar fii o poveste mult prea lunga aici sa va explic… dar cu drag daca doriti aveti nr meu public in postarile de la alte turnee si putem discuta !

La final de turneu, dorim să le mulțumim tuturor jucătorilor care au fost alături de noi și au contribuit la reușita acestui eveniment. Pentru județul Sălaj, a fost un moment de referință: organizarea primului turneu de tenis de masă de categoria A+ din istoria județului.

Mulțumiri speciale lui Claudiu Vela, pentru organizarea tehnică impecabilă, profesionalismul de care a dat dovadă și pentru tot sprijinul oferit înainte și pe parcursul competiției. Fără implicarea lui, acest turneu nu ar fi avut aceeași calitate.

În același timp, ne cerem scuze pentru temperatura ridicată din sală. Știm că nu au fost cele mai bune condiții și înțelegem disconfortul creat. Din păcate, acestea sunt sălile de care dispunem în prezent în județul Sălaj.

Din octombrie 2025 am făcut nenumărate demersuri, am bătut la ușile Primăriei și am parcurs proceduri birocratice greu de înțeles pentru a putea organiza un astfel de eveniment. Din păcate, nu am beneficiat de sprijinul autorităților locale. Mai mult decât atât, am transmis invitații oficiale domnului primar și domnului viceprimar pentru a participa la deschiderea acestui turneu istoric pentru județ și pentru a fi alături de sportivi. Din păcate, nici măcar la deschiderea oficială nu au fost prezenți.

Noi vom continua să muncim și să facem tot ce ține de noi pentru dezvoltarea tenisului de masă în Sălaj, chiar și atunci când sprijinul instituțional lipsește.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere, pentru participare și pentru atmosfera frumoasă pe care ați creat-o. Sperăm să ne revedem cât mai curând, în condiții și mai bune!

“Să dați pe masă”

Cu respect
Alin Ciupe

La final de turneu, dorim să le mulțumim tuturor jucătorilor care au fost alături de noi și au contribuit la reușita acestui eveniment. Pentru județul Sălaj, a fost un moment de referință: organizarea primului turneu de tenis de masă de categoria A+ din istoria județului.

Mulțumiri speciale lui Claudiu Vela, pentru organizarea tehnică impecabilă, profesionalismul de care a dat dovadă și pentru tot sprijinul oferit înainte și pe parcursul competiției. Fără implicarea lui, acest turneu nu ar fi avut aceeași calitate.

În același timp, ne cerem scuze pentru temperatura ridicată din sală. Știm că nu au fost cele mai bune condiții și înțelegem disconfortul creat. Din păcate, acestea sunt sălile de care dispunem în prezent în județul Sălaj.

Din octombrie 2025 am făcut nenumărate demersuri, am bătut la ușile Primăriei și am parcurs proceduri birocratice greu de înțeles pentru a putea organiza un astfel de eveniment. Din păcate, nu am beneficiat de sprijinul autorităților locale. Mai mult decât atât, am transmis invitații oficiale domnului primar și domnului viceprimar pentru a participa la deschiderea acestui turneu istoric pentru județ și pentru a fi alături de sportivi. Din păcate, nici măcar la deschiderea oficială nu au fost prezenți.

Noi vom continua să muncim și să facem tot ce ține de noi pentru dezvoltarea tenisului de masă în Sălaj, chiar și atunci când sprijinul instituțional lipsește.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere, pentru participare și pentru atmosfera frumoasă pe care ați creat-o. Sperăm să ne revedem cât mai curând, în condiții și mai bune!

“Să dați pe masă”

Cu respect
Alin Ciupe
Discuțiile au în vedere nu Sălajul, în mod special, ci situația de fapt de cam peste tot.
Felicitări și respect pentru implicare, sunt convins că ați făcut ce se putea.
Foarte bine că explicați cele întâmplate.
Tocmai de aceea îndemnul meu rămâne: să nu "capitulăm". Cu răbdare se poate.
Spor!

Felicitări organizatorilor! 👏

Doar o mică observație legată de tabloul de Hobby: meciul Dongolo Zsolt – Remenyi Alin s-a încheiat 3–2, nu 3–1. Nu schimbă rezultatul final, dar este posibil ca eu am dictat gresit scorul.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus