AmaTur: Turneu A "Zilele Comăneștiului", Ediția a XIII-a, Comănești - Sâmbătă 06.08.2022

Mă văd nevoit să intervin din nou!
Dacă în listele de acum o zi ocupam locul 24 pe lista de participanți, în ultima nu mă mai regăsesc nici măcar în cea de așteptare!
Puteti verifica vă rog?!

Trimis de pe al meu SM-J415FN folosind Tapatalk

Palosanu Mirel de la hobby se retrage cu parere de rau,pleaca la mare.Mult succes tuturor participantilor !

Pirvu Patrick Emanuel -avansati se retrage cu parere de rau,acelasi motiv,pleaca la mare.Mult succes tuturor participantilor!

Găman Cătălin - Moinești - open se transferă la avansați. Mulțumesc

Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk

Daca a fost omis vreun jucator, va rog sa sesizeze aici

Ultima editare:
Din pacate nu pot ajunge sambata la Comanesti. Se retrage - Marin Doru - avansati - Iasi

Salutare!
Cu părere de rău,din motive medicale,sunt nevoit să mă retrag de la acest turneu..
Chiar îmi doream foarte mult să particip,am auzit doar lucruri frumoase despre organizarea de acolo..
Asta este,toate cele bune și succes tuturor!🫡

La fel si eu, Serbanovici Milen, desi la pagina 10 postul 233 apar in lista principala, dupa actualizare am disparut complet.

Mitroi Florin si Iliescu Patricia - Hobby , ne retragem . Multumim

Salut! Observ că logistica e de 20 de mese, însă se ocupă 18 cu grupe de 5 in ambele serii. Se mai suplimentează ceva locuri sau nu?

Salut! Observ că logistica e de 20 de mese, însă se ocupă 18 cu grupe de 5 in ambele serii. Se mai suplimentează ceva locuri sau nu?

Nu se suplimentează! Pe cele 2 mese care rămân, se vor juca meciuri de la grupele care "se mișcă" mai greu, astfel încât la ora 15.00 sa se finalizeze concursul la categoriile de dimineață.

In schimb exista șansa să se mai retragă de la Hobby și atunci încă 5 locuri sa fie repartizate la categoria Open.

• Like
Reacții: ADN
Back
Sus