AmaTur: Turneu A "Zilele Comăneștiului", Ediția a XIII-a, Comănești - Sâmbătă 06.08.2022

Se retrage Baciu Stefan.open de pe lista de asteptare.

Trimis de pe al meu SM-A025G folosind Tapatalk

Nistor Josif m-ciuc la elit

Nistor Iosif - Miercurea Ciuc.jpg
- Nistor Iosif, Miercurea Ciuc - mp 25.11, OW

Adică el?

Buna ziua.

Piscina este functionala, avem acces la ea ? (intreaba un prieten)

Multumesc.

Se retrage Razvan Bustiuc de la Avansati...am niste sefi foarte intelegatori si nu mai pot participa din pacate!

Bună ziua!
Subsemnatul, adică eu, Stancu Maricel din Focșani înscris la avansați în data de 23 Iulie și care în listele întocmite acum.trei zile mă regăseam la numărul 4 în așteptare, am observat ca in lista întocmită cu o zi în urmă nu mă mai regăsesc deloc.
Cum volumul de muncă pare a fi unul destul de mare rog organizatorii să verifice în limita timpului dumnealor această scăpare.
De asemenea este posibil să mă înșel eu și să îmi scape ceva din vedere, motiv pentru care va rog să îmi acceptați anticipat scuzele.

Trimis de pe al meu SM-J415FN folosind Tapatalk

Bună ziua!
Subsemnatul, adică eu, Stancu Maricel din Focșani înscris la avansați în data de 23 Iulie și care în listele întocmite acum.trei zile mă regăseam la numărul 4 în așteptare, am observat ca in lista întocmită cu o zi în urmă nu mă mai regăsesc deloc.
Cum volumul de muncă pare a fi unul destul de mare rog organizatorii să verifice în limita timpului dumnealor această scăpare.
De asemenea este posibil să mă înșel eu și să îmi scape ceva din vedere, motiv pentru care va rog să îmi acceptați anticipat scuzele.

Trimis de pe al meu SM-J415FN folosind Tapatalk

Am rezolvat, era trecut Stancu Marian în locul dumneavoastră!
Sunteți pe poziția a 5 a acum pentru ca fusese omis la înscriere Ailioaie care se înscrise în primele posturi.

Buna ziua! Se inscrie Sava Sinel, Focsani, la categoria Hobby.

Bună ziua!

Se retrage de la categoria Avansați: Cervicescu Laurențiu _ Botoșani.

Baftă tuturor participanților !!!

Back
Sus