Va asteptam cu drag la Cluj!
Am doar cateva observatii:
- s-a muncit enorm pentru realizarea acestui regulament! La elaborarea lui au participat persoane de o moralitate indiscutabila: Rasvan Crisan, Claudiu Vela, Florin Apian... (probabil si altii!). Ca cineva sa sugereze sau chiar sa o spuna raspicat ca acesti oameni au facut regulamentul avand ca obiectiv favorizarea echipelor din Cluj, e absolut nedrept! E chiar o jignire la adresa persoanelor mentionate anterior si eu, personal, nu pot tolera asa-ceva!
- in grupul de organizare a acestui turneu s-au urmarit zilnic inscrierile si anuntul participarii fiecarui nou judet a fost primit cu mare bucurie de catre organizatori. Scopul declarat e acela de a participa cat mai multe echipe. Ne-am dori, va asigur, sa se inscrie toate cele 42 de echipe cu drept de joc! Pentru farmecul acestei competitii unice, in primul rand!
- dupa editia de anul trecut, cele mai multe reactii negative au vizat 2 aspecte: prezenta/impactul rezervelor si numarul echipelor inscrise de judetul Cluj (criteriul de departajare pentru a 2-a etapa a inscrierilor a fost pozitia din clasament a jucatorului de la Elite). Prin regulamentul din acest an s-au rezolvat cele 2 aspecte care au generat nemultumiri: titularul are obligatia de a disputa cel putin un meci si criteriul de departajare nu mai este pozitia in clasament a jucatorului de la Elite, ci media jucatorilor de la cele 4 categorii. Echitabil, nu?
- unul dintre scopurile acestei competitii e favorizarea participarii jucatorilor (indiferent de categorie) cei mai activi in circuitul Amatur pe parcursul intregului an competitional. Nu e moral ca cineva sa blameze jucatorii din Cluj ca sunt dispusi sa-si sacrifice week end-urile pentru a participa, peste tot in tara, la cat mai multe competitii...
- intr-unul dintre comentariile anterioare (pe care l-am apreciat!) se concluziona ca o solutie pentru cresterea interesului jucatorilor ar fi implicarea autoritatilor locale in crearea de conditii de joc pentru amatori. Da, ar fi minunat! Dar va aduc la cunostinta ca salile de joc din Cluj-Napoca sunt investitii private! Cine e cat de cat familiarizat cu fenomenul stie cati bani "produce" o sala de tenis. Sau cati bani se pierd lunar...in ultimul an in Cluj-Napoca s-au deschis 2 sali si s-a relocat si extins una. In acelasi timp, s-a inchis superba sala de la Dej, dar deja s-a anuntat intentia deschiderii uneia noi. Ca si anul trecut, de la postarea anuntului acestui turneu, la sala LOT TT toti jucatorii inscrisi la Butterfly Team Cup joaca gratis, fara limita de timp, indiferent de ora si de judetul jucatorului. Cand vine "rasplata" pentru jucatorii din Cluj, apar comentarii malitioase sau chiar rautacioase...
- cu riscul de a-i supara pe colegii din CJ2, 3 pana la 7, ne dorim (cred ca pot vorbi si in numele lui Rasvan) ca etapa a 2-a de inscrieri sa nu mai existe - sa se inscrie cele 42 de echipe cu drept de joc si sa ne bucuram de competitie. Din pacate, in fiecare an au existat judete care nu au inscris echipe...
Va asigur pe cei care vom fi prezenti la aceasta editie ca vom avea parte si in acest an de o competitie organizata ireprosabil si ca eforturile (de timp si financiare) ale organizatorilor, precum si cele ale voluntarilor vor fi neconditionate.
Ne bucuram sa va avem ca oaspeti, va asteptam cu drag si asteptam sa impartasim surprizele pregatite!
Multumiri lui Rasvan si echipei lui, Sarbatori fericite tuturor, o rugaciune pentru Rocsana si un gand bun familiei Sipos!
Ovidiu Tofeni,
Echipa Cluj 1
Sent from my SM-G975F using Tapatalk