AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ,29-30 aprilie 2023,Cluj-Napoca

Doresc sa adaug si eu niste pareri personale dupa acest turneu: a fost o organizare absolut exceptionala, personal cred ca s-a stabilit un nivel foarte sus in ce priveste organizarea. Multumim gazdelor din Cluj pentru asta in primul rand. In al doilea rand, pentru mine si inca cativa colegi din Iasi a fost primul turneu pe echipe la care am participat si pot spune ca nu am avut o experienta atat de frumoasa in cele aproape 40 de turnee de pana acum (stiu, am putine inca, dar le fac usor usor 😅). Totul, de la atmosfera (am ramas fara voce o buna parte din noi, dupa atatea meciuri in care am incurajat prima echipa 😁) si meciuri (un pic subiectiv poate, insa consider meciul lui Andrei Tibirna cu Eugen Mutrescu unul din cele mai frumoase ale turneului), pana la intalnirea cu colegii si prietenii din alte parti ale tarii.

Ovidiu Tofeni (din ce am inteles a fost ideea ta asta), foarte faina ideea cu a face semifinalele sa fie cu multiball si copii de mingi, a dat un cu totul alt aer semifinalelor si finalei, cel putin dupa parerea mea.

Abia astept sa ne revedem cu bine la anul la Botosani! Felicitari Botosani!

P.S. Tin sa ii cer scuze lui Orban Marius pentru mica disputa de la masa de joc. Tensiunea meciului si poate lipsa de experienta si-au spus cuvantul acolo.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Bună seara tuturor! Sper că toată lumea a ajuns cu bine acasă.

Felicitări campionilor din BOTOȘANI !!! Ați fost extraordinari !!!

Felicitări vicecampionilor din IAȘI !!! Ați fost extraordinari !!!

Felicitări semifinaliștilor din TELEORMAN​ și MARAMUREȘ !!! Ați fost extraordinari !!!

Doresc să mulțumesc tuturor participanților la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2023 - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ pentru că ați dat curs, și în acest an, invitației noastre de a participa la concursul pe echipe, pentru că ați făcut eforturi umane și financiare ca să vă deplasați pânî la Cluj, pentru că ați jucat cu toții extraordinar timp de două zile, pentru că v-ați dăruit tenisului de masă încă o dată, pentru că ați dat dovadă de compasiune, pentru că ați dat dovadă de fair-play, și pentru că-urile pot continua la nesfârșit.

În postarea din această seară doresc să trimit mulțumirile noastre maxime către persoanele fără de care acest concurs nu ar fi fost atât de reușit.

Mulțumesc Septimiu Șipoș, Lucian Așteleanu, Ovidiu Tofeni, Claudiu Vela, Levente Tovis, Tudor Bădescu, Max Marchiș (grupul de organizare de pe Whatsapp) pentru timpul vostru, pentru ideile voastre, pentru munca voastră, pentru emoțiile voastre, pentru efortul vostru uman și financiar, pentru susținerea nemărginită și necondiționată pe care mi-ați dat-o în organizarea concursului !!! Sunt mândru și recunoscător că fac parte din aceeași echipă cu voi !

Noi, echipa organizatoare, dorim să le mulțumim VOLUNTARILOR concursului nostru.
Fără ei, tot ce am povestit noi la telefon, pe mail sau pe Whatsapp nu avea nici o șansă să se întâmple.

Mulțumim LUANA SIMION, SIMION ANDREEA, BIRĂUȚ EMIL, ARICIU GEORGE, FAMILIA TEGHER (TIBI, ELI, TUDOR), ALINA GOIA, ALEXANDRA MARCHIȘ, ADI STARCZ, SONIA TOFENI, SOSA, ȚINTEA ION (venit din Sibiu să ne ajute), GHEORGHE SÂNPETREAN (pentru cuvintele frumoase despre Rocsana de la Deschidere și pentru dronă), ALIN VAIDA (pentru găzduirea meselor și celorlalte materiale), LUCA CRIȘAN, DAVID CRIȘAN, COPIILOR DE LA CSM CLUJ-NAPOCA, COPIILOR DE LA PALATUL COPIILOR !!! Ați fost extraordinari !!!

Sper să nu fi uitat pe cineva.

Noapte bună !

image uploader

Last edited:
Am sters mesajele cu limbaj suburban, autorul banat, catalin si iulian, le-am sters si pe ale voastre ca nu mai aveau sens.

Ce păcat ca spirtul de fair-play se pierde ,încă un jucător ca lucian sv ,si începem sa ne gândim serios dacă mai mergem la tenis,nu as fi crezut vreodată ca poți jigni o întreaga echipa pentru modul în care se încurajau!A fost frumos turneul de la Cluj așteptăm după ce se va termina următorul turneu unde vom în juca în siguranță

Bună seara tuturor! Sper că toată lumea a ajuns cu bine acasă.

Felicitări campionilor din BOTOȘANI !!! Ați fost extraordinari !!!

Felicitări vicecampionilor din IAȘI !!! Ați fost extraordinari !!!

Felicitări semifinaliștilor din TELEORMAN​ și MARAMUREȘ !!! Ați fost extraordinari !!!

Doresc să mulțumesc tuturor participanților la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2023 - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ pentru că ați dat curs, și în acest an, invitației noastre de a participa la concursul pe echipe, pentru că ați făcut eforturi umane și financiare ca să vă deplasați pânî la Cluj, pentru că ați jucat cu toții extraordinar timp de două zile, pentru că v-ați dăruit tenisului de masă încă o dată, pentru că ați dat dovadă de compasiune, pentru că ați dat dovadă de fair-play, și pentru că-urile pot continua la nesfârșit.

În postarea din această seară doresc să trimit mulțumirile noastre maxime către persoanele fără de care acest concurs nu ar fi fost atât de reușit.

Mulțumesc Septimiu Șipoș, Lucian Așteleanu, Ovidiu Tofeni, Claudiu Vela, Levente Tovis, Tudor Bădescu, Max Marchiș (grupul de organizare de pe Whatsapp) pentru timpul vostru, pentru ideile voastre, pentru munca voastră, pentru emoțiile voastre, pentru efortul vostru uman și financiar, pentru susținerea nemărginită și necondiționată pe care mi-ați dat-o în organizarea concursului !!! Sunt mândru și recunoscător că fac parte din aceeași echipă cu voi !

Noi, echipa organizatoare, dorim să le mulțumim VOLUNTARILOR concursului nostru.
Fără ei, tot ce am povestit noi la telefon, pe mail sau pe Whatsapp nu avea nici o șansă să se întâmple.

Mulțumim LUANA SIMION, SIMION ANDREEA, BIRĂUȚ EMIL, ARICIU GEORGE, FAMILIA TEGHER (TIBI, ELI, TUDOR), ALINA GOIA, ALEXANDRA MARCHIȘ, ADI STARCZ, SONIA TOFENI, SOSA, ȚINTEA ION (venit din Sibiu să ne ajute), LUCA CRIȘAN, DAVID CRIȘAN, COPIILOR DE LA CSM CLUJ-NAPOCA, COPIILOR DE LA PALATUL COPIILOR !!! Ați fost extraordinari !!!

Sper să nu fi uitat pe cineva.

Noapte bună !

image uploader
Ii multumim si lui Gheorghe Sînpetrean pentru cuvintele emotionante rostite in amintirea Rocsanei, pentru filmarile senzationale cu drona (Levi Tovis le prelucreaza si in curand le vom posta aici), pentru ajutorul, sustinerea si prezenta lui!
Multumimi, Gheo!

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Din păcate live-urile de la semifinale și finală au fost blocate de YouTube pe motiv de copyright.😊

Domnul Moise vă rog să ne dați un link cu filmările atunci când vor fi descărcate.

Mulțumesc frumos!

PS. Până acum, la puținele turnee AmaTur la care am participat treaba mea era în hol, la stand, și nu prea am avut timp să stau în sala de joc. Sunt impresionat de pasiunea și logistica dvs. Sunteți extraordinar!!!

Nu trebuie să ștergeți/cenzurați nimic. Așa ne convingem și noi, dacă mai era cazul, de caracterul unora.

Trimis de pe al meu SM-G525F folosind Tapatalk

A fost banat o luna ,numai bine ca la anul la Iași sa își pună planul în aplicare,noi iubim acest sport și oamenii care știu sa își accepte înfrângerea dar prevăd ca următorul turneu nu va fi la fel de minunat ca cele de la Cluj!

A fost banat o luna ,numai bine ca la anul la Iași sa își pună planul în aplicare,noi iubim acest sport și oamenii care știu sa își accepte înfrângerea dar prevăd ca următorul turneu nu va fi la fel de minunat ca cele de la Cluj!

Buna Camelia !
Nu vreau sa deranjez sau sa instig, dar si eu am observat anumite comentarii ale membrilor echipei Teleorman care vizau jucatorul advers, Ex : nu mai da asa niciodata (TS FH), ceea ce nu era chiar cel mai fair play comentariu.

De obicei incurajarile trebuie sa vizeze jucatorul echipei tale, nu vorbe ce au rolul sa afecteze moralul adversarului.

Nu contest victoria, sa se-nteleaga !

Numai bine !
Daniel

Buna Camelia !
Nu vreau sa deranjez sau sa instig, dar si eu am observat anumite comentarii ale membrilor echipei Teleorman care vizau jucatorul advers, Ex : nu mai da asa niciodata (TS FH), ceea ce nu era chiar cel mai fair play comentariu.

De obicei incurajarile trebuie sa vizeze jucatorul echipei tale, nu vorbe ce au rolul sa afecteze moralul adversarului.

Nu contest victoria, sa se-nteleaga !

Numai bine !
Daniel

Hai sa fim serioși ,voi ati fost ok după părerea ta!Credeam ca stați mai bine cu moralul dar vad ca trebuie sa mai lucrați și voi la acest capitol!

Back