Buna ziua,
As vrea sa multumesc tuturor persoanelor implicate in organizarea acestui eveniment minunat. Eu am intrat in circuitul Amatur la inceputul anului si inca de atunci colegii din Iasi mi-au spus ca asta e cea mai faina experienta pe care o pot avea, si nu doar ca au avut dreptate, dar mi-a depasit toate asteptarile. Totul a fost foarte fain, de la inceput pana la final totul a fost incredibil ceremonia de deschidere, locatia, oamenii, meciurile, emotiile si lista poate continua.
Am observat ca multe meciuri au fost filmate, si in cazul asta as vrea sa intreb daca cumva a filmat cineva meciul dintre Tibirna Andrei si Mutrescu Eugen?
O parere personala e ca au fost multe meciuri spectaculoase la care am apucat doar sa trag cu ochiul si nu stiu daca au fost filmate toate. Cred ca pot au fost meciuri incredibile si intre echipe care nu au fost considerate "favorite", si asta ca o idee pentru colegii de la Botosani poate reusim ca la anul sa avem filmare la toate mesele.
Felicitari tuturor celor care ati participat la acest turneu si ati contribuit la crearea unei experiente de neuitat!