Constantin Geo
senior
Bună ziua. Mă simt dator să vă răspund la postarea d-vs.Nu am vrut să fac altă statistică.Nu am timp pentru asta. Am vrut să demonstrez că jucătorii de loc 4 și 5, la T.C. de la Piatra Neamt au avut unele ,,satifacții"",din moment ce procentul de calificați din inf. a fost de 80%, respectiv 20%. E așa mică satifacția?Sportivă. Pentru curizitatea d-vs s-au calificat 10 jucători de pe locul 3 în primele 3 locuri. Deci mai puțin cu 2 față de cei de loc 4. D-vs susțineți că cei de loc 4, 5 nu se prea asteaptă la satifacții, pe linie sportivă. De ce mai concurează? V-am explicat că cei mai mulți luptă pt superioare. Am așteptat un răspuns de la d-vs cu privire la punctarea cu 0 victorii, dacă nu ne mai intrecem la jocurile de departajare.D-vs ați postat-o. Nu mai spuneți nimic, ca și cum nu există. Am cerut un pct. de vedere în legătură cu nr. de calificați. După care regulă? Trebuia să scrieți în regulament că este la latitudinea organizatorului și basta. Nu luați în considerare Anexa lll. Puteați trece în anexă un interval numeric referitor la nr. celor calificați.De ce nu s-au făcut turnee, măcar anul acesta, după analizele d-vs. cu aceste prevederi? Credeți că lumea bate sute de km. pentru meciuri de consolare? Dacă tot facem discuții, acceptati și părerea noastră. Dacă faceți impuneri, spuneți.Faceți un sondaj care să se întindă pe o perioadă de timp. Alegeți d-vs. durata perioadei.