Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Bună ziua. Mă simt dator să vă răspund la postarea d-vs.Nu am vrut să fac altă statistică.Nu am timp pentru asta. Am vrut să demonstrez că jucătorii de loc 4 și 5, la T.C. de la Piatra Neamt au avut unele ,,satifacții"",din moment ce procentul de calificați din inf. a fost de 80%, respectiv 20%. E așa mică satifacția?Sportivă. Pentru curizitatea d-vs s-au calificat 10 jucători de pe locul 3 în primele 3 locuri. Deci mai puțin cu 2 față de cei de loc 4. D-vs susțineți că cei de loc 4, 5 nu se prea asteaptă la satifacții, pe linie sportivă. De ce mai concurează? V-am explicat că cei mai mulți luptă pt superioare. Am așteptat un răspuns de la d-vs cu privire la punctarea cu 0 victorii, dacă nu ne mai intrecem la jocurile de departajare.D-vs ați postat-o. Nu mai spuneți nimic, ca și cum nu există. Am cerut un pct. de vedere în legătură cu nr. de calificați. După care regulă? Trebuia să scrieți în regulament că este la latitudinea organizatorului și basta. Nu luați în considerare Anexa lll. Puteați trece în anexă un interval numeric referitor la nr. celor calificați.De ce nu s-au făcut turnee, măcar anul acesta, după analizele d-vs. cu aceste prevederi? Credeți că lumea bate sute de km. pentru meciuri de consolare? Dacă tot facem discuții, acceptati și părerea noastră. Dacă faceți impuneri, spuneți.Faceți un sondaj care să se întindă pe o perioadă de timp. Alegeți d-vs. durata perioadei.

Cum să te retragi domnul,, Eduard Barbatel" dacă nici măcar nu te-ai înscris? Sunt foarte mulți care se retrag și nu spun de la ce categorie pentru că se cred vedete dar ăștia de la categoriile inferioare nu prea cunoaștem vedetele. Dacă din neatenție nu v-am observat pe liste îmi cer scuze.

Câți sunt în situația mea, în România?
Am fost patru ani #2 la Avansați/Constanța pentru că blatistul ordinar al cărui nume în limba rusă înseamnă "prost", nu a voit să promoveze la Open; a jonglat cu MP-ul, astfel încât să participe la TF/Avansați:
19,97;
19,88;
19,95 etc.
Spiritul AmaTur este și despre fair-play, nu-i așa?!

Indiferent ce sistem vom aplica, lucrurile nu vor merge... in sensul ca multi vor fi nemultumiti. Asta pentru ca avem o grava problema de mentalitate. Suntem îndoctrinați de mici ca victoria e mai importanta decât plăcerea jocului. Ca e mai multumitoare o cupa câștigată facil decât un meci pierdut la mare lupta in care te auto-depasesti. Ca trebuie sa batem pe alții, nu sa ne batem pe noi insine in primul rand. Ca a ajunge la destinație e mai important decât călătoria in sine. Decât codaș la oraș mai bine în satul tău fruntaș. Nu avem cultura fair-play-ului cu tot ce implica el.
Din păcate e greu sa ne schimbam mentalitatea chiar daca vrem, pentru ca functionam mai mult la nivel subconștient.

Superb comentariu!

Indiferent ce sistem vom aplica, lucrurile nu vor merge... in sensul ca multi vor fi nemultumiti. Asta pentru ca avem o grava problema de mentalitate. Suntem îndoctrinați de mici ca victoria e mai importanta decât plăcerea jocului. Ca e mai multumitoare o cupa câștigată facil decât un meci pierdut la mare lupta in care te auto-depasesti. Ca trebuie sa batem pe alții, nu sa ne batem pe noi insine in primul rand. Ca a ajunge la destinație e mai important decât călătoria in sine. Decât codaș la oraș mai bine în satul tău fruntaș. Nu avem cultura fair-play-ului cu tot ce implica el.
Din păcate e greu sa ne schimbam mentalitatea chiar daca vrem, pentru ca functionam mai mult la nivel subconștient.

Este un autodenunt?

propun ca 1/5 din suma încasată să fie returnată primilor 4 clasați din fiecare grupă pentru plata cheltuielilor cu deplasarea si cazarea. Adică aproximativ 250 Lei de jucător. Se poate face un calcul mai elaborat cu sume diferite funcție de locul 1, 2 3 sau 4

propun ca 1/5 din suma încasată să fie returnată primilor 4 clasați din fiecare grupă pentru plata cheltuielilor cu deplasarea si cazarea. Adică aproximativ 250 Lei de jucător. Se poate face un calcul mai elaborat cu sume diferite funcție de locul 1, 2 3 sau 4

Frumos scris dar:))))) organizatorii cred că este pentru pagina aia cu ai umor....mult mai mult decit cel ce se chinuie acolo să facă lumea să râdă:)))))

,,Pe parcursul acestor 4 saptamani toata echipa organizatorica va sta la dispozitie pe acest topic si incearca sa aduca cat mai mult clarificari in orice directie."
Am citat din anunțul d-vs. Vă rog să mă scuzați dar nu am înțeles din anunțul d-vs. cum e cu turul eliminatoriu pentru jucătorii calificați în superioare de pe locul 3 si cum se ajunge la eliminatorii pe tablou de 32?De exemplu la categoria hobby.Vă mulțumesc.

Nuuu, e prea putin... la locurile 1-4 de la fiecare categorie, frumos ar fi sa li se plateasca si noaptea de cazare dintre zilele competitiei cu toate mesele (cina, mic dejun, gustari, ...)😂 Daca-i bal, bal sa fie!

,,Pe parcursul acestor 4 saptamani toata echipa organizatorica va sta la dispozitie pe acest topic si incearca sa aduca cat mai mult clarificari in orice directie."
Am citat din anunțul d-vs. Vă rog să mă scuzați dar nu am înțeles din anunțul d-vs. cum e cu turul eliminatoriu pentru jucătorii calificați în superioare de pe locul 3 si cum se ajunge la eliminatorii pe tablou de 32?De exemplu la categoria hobby.Vă mulțumesc.

Domnul Georgescu, am inteles nelamurirea dumneavoastra si am rectificat anuntul pentru o mai buna intelegere.Dar vom incerca pe parcursul acestei saptamani sa venim cu explicatii concrete, dar mai sunt cateva aspecte care trebuie sa le clarificam si dupa vom reveni cu toate explicatiile.

Dar pentru o edificare mai clara, aceste meciuri de pozitionare au fost gandite pentru o echilibrare a numarului de meciuri a tuturor participantilor de la 6 la 10 care este mai apropiat decat sistemul clasic 4-12, si o pozitionare mai corecta in functie de rezultatele directe si nu de rezultatele indirecte in grupa anterioara.

Domnul Georgescu, am inteles nelamurirea dumneavoastra si am rectificat anuntul pentru o mai buna intelegere.Dar vom incerca pe parcursul acestei saptamani sa venim cu explicatii concrete, dar mai sunt cateva aspecte care trebuie sa le clarificam si dupa vom reveni cu toate explicatiile.

Dar pentru o edificare mai clara, aceste meciuri de pozitionare au fost gandite pentru o echilibrare a numarului de meciuri a tuturor participantilor de la 6 la 10 care este mai apropiat decat sistemul clasic 4-12, si o pozitionare mai corecta in functie de rezultatele directe si nu de rezultatele indirecte in grupa anterioara.

Au fost gândite o ...p....arte din ele pentru bani ca să stea lumea încă o seară la hotel:))))))

Au fost gândite o ...p....arte din ele pentru bani ca să stea lumea încă o seară la hotel:))))))

Dane, nu mai incerca sa induci lumea in deriva.
Joci superioarele , pierzi poti sa pleci acasa la 20.00 seara, nu te opreste, nimeni, poti sa stai acasa toata ziua,nu te opreste nimeni, dar pentru cei care au placerea sa ramana, si au placerea sa mai joace un meci, noi le dam aceasta posibilitate.Sa sti ca si comentarile astea au o limita, si te rog sa incetezi.

Urmatoarea ta interventie injurioasa, la oricare post destinat acestui Turneu care mai este si un memorial iti aduce un wild card negru, adica imi rezerv dreptul sa nu te primesc la turneu.
Si vb foarte serios.

Rog un moderator ca toate posturile care aduc injuri sau tente injurioase sa fie sterse din aceste topicuri destinate Turneului Campionilor.

ATENTIE,

MODIFICARE DE NUMAR PE CATEGORII

CAT.ELITE RAMAN 80 JUCATORI

CAT. OPEN CRESTE DE LA 70 LA 80 JUCATORI

CAT, AVANSATI CRESTE DE LA 60 LA
70 JUCATORI

CAT.HOBBY
SCADE DE LA 50 LA
40JUCATORI

MODIFICARE SI DE CATEGORII SALA.

POLIVALENTA - ELITE SI
AVANSATI

GENERALA 5- OPEN SI HOBBY

Detalii mai exacte de desfasurare vor fii afisate in timp util.Scheletul desfasurarii ramane neschimbat,Inferioare de 5 se califica 3, superioare de 3 se califica 2,
SAMBATA.
Iar eliminatorii de 32 la elite ,Open si avansati si de 16 la Hobby, DUMINICA.
Iar pentru cei ce isi doresc si iubesc competitia si tenisul de masa dar au iesit din competitia clasica le mai oferim
voluntar cate 1-2 tururi de meciuri cu adversari apropiati valori lor.
Multumim de intelegere

In timpul jocului nu se schimbă regula jocului. Trebuie respectată forma inițială a anunțului. Astfel până la data turneului ne vom trezi cu fel si fel de schimbări. Vad ca unii au probleme cu coloana vertebrală si au nevoie de calciu. Unii oameni si in viata privată tot așa se schimbă. Turneul final nu este o jucarie a unei persoane , rog cinducerea AMATUR- ului sa nu aprobe aceasta schimbare a categoriilor. Ele trebuiesc lasate așa cum au fost postate initial. ... seriozitatea, punctualitatea germană mult lăudată da cu virgula grosolană....si la Berlin s- au schimbat grupele inainte de concurs cu 2 saptamani? In Germania daca schimbai asa grupele in secunda urmatoare erai scos de pe lista organizatorilir cu interdictie pe 10 ani.Pana la data concursului de cate ori se vor mai schimba grupele. Seriozitate maximă din partea organizatorului.Mi- e silă, unde s- a ajuns. Un rahat de turneu final se conturează cu acceptul conducerii AMATUR- ului.

In timpul jocului nu se schimbă regula jocului. Trebuie respectată forma inițială a anunțului. Astfel până la data turneului ne vom trezi cu fel si fel de schimbări. Vad ca unii au probleme cu coloana vertebrală si au nevoie de calciu. Unii oameni si in viata privată tot așa se schimbă. Turneul final nu este o jucarie a unei persoane , rog cinducerea AMATUR- ului sa nu aprobe aceasta schimbare a categoriilor. Ele trebuiesc lasate așa cum au fost postate initial. ... seriozitatea, punctualitatea germană mult lăudată da cu virgula grosolană....si la Berlin s- au schimbat grupele inainte de concurs cu 2 saptamani? In Germania daca schimbai asa grupele in secunda urmatoare erai scos de pe lista organizatorilir cu interdictie pe 10 ani.Pana la data concursului de cate ori se vor mai schimba grupele. Seriozitate maximă din partea organizatorului.Mi- e silă, unde s- a ajuns. Un rahat de turneu final se conturează cu acceptul conducerii AMATUR- ului.

​Domnul Kantor,

Nu s-a schimbat nici o regula a jocului.Este pastrata forma initiala a turneului.
Sunteti caraghios cerand conducerii amatur din care faceti parte ceva public.
Da la toate turneele internationale, inclusiv si la BERLIN sistemul de joc si grupele se stabilesc dupa ce se gata inscrierile,habar nu aveti cum se face un turneu si mai tineti lectii de morala.In Germania sunt apreciat la adevarata mea valoare si chiar saptamana asta am fost invitat de Presedintele Federatiei de tenis din Germania si Vicepresedintele la TOP 10 Europa in Bucuresti sa ii insotesc, dar trebe sa declin aceasta invitatie ca sunt prins cu organizarea T.C care are nevoie de multa munca si atentie.Nu s-a schimbat nimica,o repet a doua oara.Da, organizatori dau dovada de seriozitate maxima si au gandit ca este necesar sa ajusteze numarul participantilor categoriilor , atat timp cat la cele 2 categorii erau 70-80 pe listele de participanti si la Hobby interesul era foarte scazut.

Florin Apian te rog frumos sa il stergi pe Domnul Kantor din listele de participanti ca nu face onoare acestei comunitati.
Multumesc.

​Domnul Kantor,

Nu s-a schimbat nici o regula a jocului.Este pastrata forma initiala a turneului.
Sunteti caraghios cerand conducerii amatur din care faceti parte ceva public.
Da la toate turneele internationale, inclusiv si la BERLIN sistemul de joc si grupele se stabilesc dupa ce se gata inscrierile,habar nu aveti cum se face un turneu si mai tineti lectii de morala.In Germania sunt apreciat la adevarata mea valoare si chiar saptamana asta am fost invitat de Presedintele Federatiei de tenis din Germania si Vicepresedintele la TOP 10 Europa in Bucuresti sa ii insotesc, dar trebe sa declin aceasta invitatie ca sunt prins cu organizarea T.C care are nevoie de multa munca si atentie.Nu s-a schimbat nimica,o repet a doua oara.Da, organizatori dau dovada de seriozitate maxima si au gandit ca este necesar sa ajusteze numarul participantilor categoriilor , atat timp cat la cele 2 categorii erau 70-80 pe listele de participanti si la Hobby interesul era foarte scazut.

Florin Apian te rog frumos sa il stergi pe Domnul Kantor din listele de participanti ca nu face onoare acestei comunitati.
Multumesc.

Nu ai nici un drept sa schimbi regula jocului, dar nici sa ma scoți de pe lista.Cine esti tu, un D- zeu mic care îți impui voința cu forța. Sper sa fie ultimul turneu in care ești vioara intai si iti bati joc de toata comunitatea AMATUR. Am știut bine de ce nu votez Mediaș si am avut dreptate.Tu mare orgsnizator de la inceput trebuie sa sti interesul pentru fiecare categorie. Dacă esti asa organizator meticulos le ști de la inceput. In istoria Turneelor finale niciodată nu au fost schimbări de grupe.

Nu ai nici un drept sa schimbi regula jocului, dar nici sa ma scoți de pe lista.Cine esti tu, un D- zeu mic care îți impui voința cu forța. Sper sa fie ultimul turneu in care ești vioara intai si iti bati joc de toata comunitatea AMATUR. Am știut bine de ce nu votez Mediaș si am avut dreptate.Tu mare orgsnizator de la inceput trebuie sa sti interesul pentru fiecare categorie. Dacă esti asa organizator meticulos le ști de la inceput. In istoria Turneelor finale niciodată nu au fost schimbări de grupe.

Nu s-a schimbat nici o regula a jocului sa fie clar pt.incaodata.
V-am scos de pe liste ca imi aduceti injuri nefondate, si chiar daca ar fii fondate nu mai accept jignirile nimanui.
Nu mi-am impus niciodata vointa cu forta, si asta am demonstrat-o de atatea ori, doar au existat tot timpul anumiti frustrati de unele actiuni ale mele.
Este ultimul turneu pe care eu il voi mai organiza pt aceasta comunitate in aceasta forma.
Nu cred ca mi-am batut joc de aceasta comunitate unde am facut, si am luat parte la peste 300 de turnee, care au fost catalogate chiar f.bune si deocamdata T.C Alba Iulia unde ai fost tot gigi contra a ramas ca model peste toate turneele Amatur.
Da am mentionat de la inceput,
chiar in postul cu eligibitatea ca la Hobby nu o sa fie liste de asteptare voluminoase, dar nu ma asteptam o afluenta asa mare la cele 2 categorii Open si Avansati.Si pana la urma ce tragedie am facut, si nu singur, impreuna cu cei din Stafful Turneului ca am suplimentat cu 20 de locuri 2 categorii dornice de participare in defavoarea unei categori mai putin entuziasta cu 10 locuri.Extrordinar ma depaseste gandirea dumneavoastra rautacioasa si plina de venin, si spuneti ca faceti parte din conducerea Amatur, sa stie toata comunitatea ca de aceea eu ma voi retrage asa cum s-au retras multi altii deoarece exista specimene ca dumneavoastra.
Sunteti foarte prost documentat , dealtfel ca intodeauna mai recititi istoria turneelor finale unde la majoritatea au fost tot timpul presiuni in modificarea desfasurarii, si nu a numarului unei categorii in detrimentul alteia.

Raman la vorba unui fost coleg de echipa cu care la fel v-ati varsat ura si veninul , si a plecat din conducere ,""Ramai valoare"" dar de aceasta data negativa.

Back
Sus