AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 03-04.05.25

Felicitări !!!!Ambelor echipe de la Cluj... tuturor însotitorilor...tuturor sustinatorilor....organizatorilor .Santeti FANTASTICI ! Un rezultat binemeritat care obligă menținerea unui Foarte Greu la Cluj !!! Se poate !!! ROCSANA e mândră de voi.....
.....noi toți de asemenea .BRAVO.

Felicitări in primul rand celor care au avut ideea de a concepe acest turneu, organizatorilor si tuturor celor care au participat la desfășurarea acestui turneu și a tuturor edițiilor trecute Recunosc ca nu am avut onoarea sa particip la nici o ediție din motive pur personale asa că le-am urmărit din "sufragerie" . A fost ca o "nunta din basme" cu de toate insa la final Fat Frumos a luat-o la palme pe Ileana Cosânzeana când a văzut că poartă chiloți bărbătești!😁
Din păcate în finală am văzut cel puțin 3 meciuri din categ Elite!!!! Chiar nu ne mai plac meciurile dintre începători,avansati sau open??? Am ridicat ștacheta asa de sus??? ,sau ține de cele "84 luni" petrecute în sânul familiei?

Bravo, când înveți și niște tenis, jucăm un meci.
Îți dau și 8 for dacă vrei, da până înveți.
Eu zic să taci și sa rămâi la o poză cu Berni, ca ăla e apogeul tău în tenis

N am ce să joc cu tine ca nu ești fair-play , ai fugit în secunda doi la 4-2 să schimbi terenul

Organizarea frumoasa ,condiții de top ,jucatori buni la toate categoriile ....un turneu realizat cu multa munca și multa sudoare din partea tuturor celor implicați. Echipa județului Sălaj va mulțumește pt ospitalitate și găzduire la acest turneu .Vad va încep răutățile, ironiile ,arogantele care nu își au loc în acest post...speram ca anul viitor la Cluj va fi cel.putin asa frumos si sunt ferm.convins .O nota speciala echipei Jud Alba și felicitările cuvenite ..in special jucătorului Dranca David .....cel mai bun jucător al competiției de departe,exceptând jucator(oare)i legitimati ( victorii la Albu ,Kis,Toma ....etc).Sa ne revedem.sanatos si putini mai buni ,mai umani mai putini vedete.

Organizarea frumoasa ,condiții de top ,jucatori buni la toate categoriile ....un turneu realizat cu multa munca și multa sudoare din partea tuturor celor implicați. Echipa județului Sălaj va mulțumește pt ospitalitate și găzduire la acest turneu .Vad va încep răutățile, ironiile ,arogantele care nu își au loc în acest post...speram ca anul viitor la Cluj va fi cel.putin asa frumos si sunt ferm.convins .O nota speciala echipei Jud Alba și felicitările cuvenite ..in special jucătorului Dranca David .....cel mai bun jucător al competiției de departe,exceptând jucator(oare)i legitimati ( victorii la Albu ,Kis,Toma ....etc).Sa ne revedem.sanatos si putini mai buni ,mai umani mai putini vedete.

Sa nu uitam si de Badea Mihai, nivelul la care s-a ridicat mi se pare incredibil avand un joc cel putin spectaculos 😊

Sa nu uitam si de Badea Mihai, nivelul la care s-a ridicat mi se pare incredibil avand un joc cel putin spectaculos 😊

Corect ...uitasem.dar el era o certitudine pt mine ....m-a ars ultima data 3-0 și nu era o surpriza dacă face 7,8-0 win -losse....felicitări și lui ...păcat ca Rapidul e praf 😁😁😁și mai incurca și pa alții în virtutea lui nea Sumi( e suporter mare Mihai asa stiu)

Mulțumim!

Echipa Strănierii mulțumește organizatorilor pentru turneul deosebit de frumos și de bine organizat de la Botoșani în frunte cu Sorin CORNEANU și Răzvan Crișan. Organizarea frumoasă, condiții de top, jucători buni la toate categoriile. Un turneu realizat cu multă muncă și multă sudoare din partea tuturor celor implicați. Ne bucurăm că ne-am întălnit cu colegii și prietenii din AmaTur.
Felicitări tuturor și în special echipei Cluj 1, pentru rezultatul obținut! Să ne revedem cu bine la masa de joc!

Back
Sus