Ceva ce am invatat pe pielea mea

merci, apreciez
va scriu din experienta mea (am jucat cu zeci de lemne si am incercat cam 100 de fetze);

- absolut niciodata nu am sesizat diferente intre lemne identice, dar care puse pe cantar au diferente de ordinul gramelor;
- nu simt diferente intre rakza 7- max si rakza 7- 2.0;
- nu simt diferente intre fete identice, rosu vs negru;
- antipower rosu e identic cu antipower negru;
- antipower bate fetele tip anti, model linoleu;
- boostarea fetzelor nu are sens, pentru ca buretii devin uleiosi si nu mai prinde pe ei adezivul;
- nu simt diferente daca lipesc un tenergy cu speed, fata de lipirea aceleiasi tenergy cu adezivi "moderni";
- nu simt diferente intre super zlc si zlc;
- lemnul defensiv are tonul tok tok iar cer ofensiv are tonul tik tik;
- lipesc fetele cu care joc o singura data si le dau jos dupa 6 luni;
- niciodata nu am folosit fetze jucate de altii;
- fetele chinezesti "din fabrica" nu devin instantaneu mai bune daca le aplici diverse tehnici de imbunatatire vazute pe net;

Sa mai puna si colegii astfel de blasfemii tdm

O curiozitate am si eu . Nu vi de pare ca unele lemne merg mai bine cand este lasat un pic de spatiu intre partea de jos a fetei si maner ( se intampla des cand fata este relipita si s-a micsorat ) DAR efectul se poate obtine si la o fata noua daca in partea de jos 0.5mm-1cm sunt lasati nelipiti

Parca e mai flexibil lemnul mai moale , ajuta la unele lemne destul de mult

“ nu simt diferente intre rakza 7- max si rakza 7- 2.0 “

Am jucat pe BH cu 2.0 m-am adaptat foarte usor, controlam jocul, unde loveam acolo se ducea mingea. La capac la fel, foarte usor.
Am pus pe BH max, toate capacele se duc in fileu sau peste masa. Nu mă reușesc să controlez mingea.
Nivelul meu este unul incepator-mediu totuși, dar eu am simțit mare diferență între ele.

merci, apreciez
va scriu din experienta mea (am jucat cu zeci de lemne si am incercat cam 100 de fetze);

- absolut niciodata nu am sesizat diferente intre lemne identice, dar care puse pe cantar au diferente de ordinul gramelor;
- nu simt diferente intre rakza 7- max si rakza 7- 2.0;
- nu simt diferente intre fete identice, rosu vs negru;
- antipower rosu e identic cu antipower negru;
- antipower bate fetele tip anti, model linoleu;
- boostarea fetzelor nu are sens, pentru ca buretii devin uleiosi si nu mai prinde pe ei adezivul;
- nu simt diferente daca lipesc un tenergy cu speed, fata de lipirea aceleiasi tenergy cu adezivi "moderni";
- nu simt diferente intre super zlc si zlc;
- lemnul defensiv are tonul tok tok iar cer ofensiv are tonul tik tik;
- lipesc fetele cu care joc o singura data si le dau jos dupa 6 luni;
- niciodata nu am folosit fetze jucate de altii;
- fetele chinezesti "din fabrica" nu devin instantaneu mai bune daca le aplici diverse tehnici de imbunatatire vazute pe net;

Sa mai puna si colegii astfel de blasfemii tdm
1 se simte... Bine, nu la 1-2g, dar deja daca trecem de 2g se simte. Cele mai usoare pierd din viteza si din sweet spot, cele mai grele devin rigide, pierd din catapulta (daca este cazul), castiga la control si viteza. Acum depinde si cu ce cauciuc joci. Cele cu burete hard peste 47.5 sunt mai puternic afectate de greutatea lemnului.
2 se simte pentru rever la capitolul precizie, stabilitate si usurinta de a genera spin. Pentru FH nu se simte, pt ca oricum ai suficient loc sa faci miscarea de FH
3. La unele fete nu este diferenta intre rosu si negru. Aceasta diferenta intre rosu si negru este aplicabila doar la fetele chinezesti si uneori la cele hibride. Pigmentul de rosu are proprietati diferite si interactiuni diferite cu diverse alte substante. SA vezi diferente majore la alea albastre :P
4-5 NU pot comenta... nu stiu anti spin
6. boostarea este utila si uneori chiar necesara - depinde de ce cauciuc joci. Conteaza doar sa-i boostezi cu o tehnica corecta si cu boosterul potrivit pentru ei
7. nu am incercat speed glue la tenergy. Am incercat la H3 NEO si pot spune ca nu-mi place. Prefer DHS No15 ca lipici
8. de acord... nu simt diferenta nici eu intre ZLC si sZLC---- doar la bani in buzunar :P
9. sunetul e dictat mai degraba de cauciuc si de tehnica de lovire
10. Asta e o prostie -- de ce ai juca o fata o singura data si o schimbi dupa 6 luni??
11. eu am folosit de la altii - e util si te salveaza niste bani pentru experimente
12. fetele chinezesti beneficiaza cel mai mult de boostere.... asta nu inseamna ca nu poti boosta corecta niste Dignics sau J&H. Dar pentru alea chinezesti ai nevoie in primul rand de tehnica corecta de lovire. Avantajul lor este ca sunt mai ieftine (chiar si cu boostere) si tin mai mult. Plus ca multe astfel de fete chinezesti iti permit sa-ti alegi duritatea buretelui si uneori si grosimea lui.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus