merci, apreciez
va scriu din experienta mea (am jucat cu zeci de lemne si am incercat cam 100 de fetze);
- absolut niciodata nu am sesizat diferente intre lemne identice, dar care puse pe cantar au diferente de ordinul gramelor;
- nu simt diferente intre rakza 7- max si rakza 7- 2.0;
- nu simt diferente intre fete identice, rosu vs negru;
- antipower rosu e identic cu antipower negru;
- antipower bate fetele tip anti, model linoleu;
- boostarea fetzelor nu are sens, pentru ca buretii devin uleiosi si nu mai prinde pe ei adezivul;
- nu simt diferente daca lipesc un tenergy cu speed, fata de lipirea aceleiasi tenergy cu adezivi "moderni";
- nu simt diferente intre super zlc si zlc;
- lemnul defensiv are tonul tok tok iar cer ofensiv are tonul tik tik;
- lipesc fetele cu care joc o singura data si le dau jos dupa 6 luni;
- niciodata nu am folosit fetze jucate de altii;
- fetele chinezesti "din fabrica" nu devin instantaneu mai bune daca le aplici diverse tehnici de imbunatatire vazute pe net;
Sa mai puna si colegii astfel de blasfemii tdm
va scriu din experienta mea (am jucat cu zeci de lemne si am incercat cam 100 de fetze);
- absolut niciodata nu am sesizat diferente intre lemne identice, dar care puse pe cantar au diferente de ordinul gramelor;
- nu simt diferente intre rakza 7- max si rakza 7- 2.0;
- nu simt diferente intre fete identice, rosu vs negru;
- antipower rosu e identic cu antipower negru;
- antipower bate fetele tip anti, model linoleu;
- boostarea fetzelor nu are sens, pentru ca buretii devin uleiosi si nu mai prinde pe ei adezivul;
- nu simt diferente daca lipesc un tenergy cu speed, fata de lipirea aceleiasi tenergy cu adezivi "moderni";
- nu simt diferente intre super zlc si zlc;
- lemnul defensiv are tonul tok tok iar cer ofensiv are tonul tik tik;
- lipesc fetele cu care joc o singura data si le dau jos dupa 6 luni;
- niciodata nu am folosit fetze jucate de altii;
- fetele chinezesti "din fabrica" nu devin instantaneu mai bune daca le aplici diverse tehnici de imbunatatire vazute pe net;
Sa mai puna si colegii astfel de blasfemii tdm