Ceva ce am invatat pe pielea mea

merci, apreciez
va scriu din experienta mea (am jucat cu zeci de lemne si am incercat cam 100 de fetze);

- absolut niciodata nu am sesizat diferente intre lemne identice, dar care puse pe cantar au diferente de ordinul gramelor;
- nu simt diferente intre rakza 7- max si rakza 7- 2.0;
- nu simt diferente intre fete identice, rosu vs negru;
- antipower rosu e identic cu antipower negru;
- antipower bate fetele tip anti, model linoleu;
- boostarea fetzelor nu are sens, pentru ca buretii devin uleiosi si nu mai prinde pe ei adezivul;
- nu simt diferente daca lipesc un tenergy cu speed, fata de lipirea aceleiasi tenergy cu adezivi "moderni";
- nu simt diferente intre super zlc si zlc;
- lemnul defensiv are tonul tok tok iar cer ofensiv are tonul tik tik;
- lipesc fetele cu care joc o singura data si le dau jos dupa 6 luni;
- niciodata nu am folosit fetze jucate de altii;
- fetele chinezesti "din fabrica" nu devin instantaneu mai bune daca le aplici diverse tehnici de imbunatatire vazute pe net;

Sa mai puna si colegii astfel de blasfemii tdm

O curiozitate am si eu . Nu vi de pare ca unele lemne merg mai bine cand este lasat un pic de spatiu intre partea de jos a fetei si maner ( se intampla des cand fata este relipita si s-a micsorat ) DAR efectul se poate obtine si la o fata noua daca in partea de jos 0.5mm-1cm sunt lasati nelipiti

Parca e mai flexibil lemnul mai moale , ajuta la unele lemne destul de mult

“ nu simt diferente intre rakza 7- max si rakza 7- 2.0 “

Am jucat pe BH cu 2.0 m-am adaptat foarte usor, controlam jocul, unde loveam acolo se ducea mingea. La capac la fel, foarte usor.
Am pus pe BH max, toate capacele se duc in fileu sau peste masa. Nu mă reușesc să controlez mingea.
Nivelul meu este unul incepator-mediu totuși, dar eu am simțit mare diferență între ele.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus