AmaTur: Turneu A+ "Cupa Amatur Romania"- turneu A+ - Botoșani 23.07.2011

...a se evita hotel Tineret... chiar sunt suficiente hoteluri bune in Botoșani !
Pentru organizatori (a se adresa administratorilor acestor hoteluri) iar pentru doritori...: Hotel Rapsodia *** si **** "steluri", Hotel Maria****, Hotel Unirea***, Hotel Belvedere *** (toate aceste 4 hoteluri sunt situate in centrul Botoșaniului langa parcul Mihai Eminescu / pietonalul Unirii dar care va ofera posibilitatea de a petrece timpul liber la multe din terasele existente in zona sau plimbari in parcul Mihai Eminescu sau, cativa pasi pe bulevard sau... .
De mentionat este faptul ca toate aceste 4 hoteluri sunt la o distanta de cca.350-400m de sala Polivalenta.
Ar mai fi un hotel de **** TexClub dar e ceva mai departe de Sala Polivalenta, e ok si acesta.
Cateva pensiuni...: amintita pensiune Boema, pensiunea Elda, pensiunea Bianca, pensiunea Tibu. Toate pensiunile sunt la o distanta de cel putin 2km de sala Polivalenta dar cea din urma...pensiunea Tibu e la o distanta maxima de 10m de locul cu pricina ;). Preturile de la bar sunt foarte mari dar... daca nu tineti neaparat sa castigati concursul de a doua zi... si aveti cu ce... hmmm :cool: poate veti fi "ajutati" sa pierdeti timpul intr-un mod placut !!!
Ca o parere personala.... hotel Maria la pretul de 70 lei pe noapte e chiar ok... In Brașov sub 350-400 camera nu pupi asa ceva !
Dar cred ca se pot negocia niste preturi bunisoare si la celelalte hoteluri sau pensiuni...
Repet, a se evita hotel Tineret, Hotel Rares
O seara la popas Cucorani va va ramane amintire pentru foarte multe vreme ! MERITA !!!

Sorin este ok si Tineret. Cornel a vrut ofera mai multe si ieftine variante , si a facut foarte bine. WC sau dusuri comun nu este o lucru iesit din comun. De multe ore vino si acolo sportive sau student. Eu zic ca este normal fiecare lucru are pretului si pret 20 Ron este ok. Si s-ar putea i place atmosfera de rocker inrait sau bar cu specific rock, e OK, muzica buna, bere, mai ales GAJICI. Si cum spui tu in afara lui chiar jos stanga - dreapta si fata (vis-a-vis...5m), terasa faina, karaoke. Si care vino la Moldavia trebuie simti si lucrurile moldovenesti. Este normal. La urma urma astai sunt rufele noastra nu a lu cui va : ) Lasam sa decizi fiecare cum doreste : )

Din Botoșani :
Open
Epure George - 675
Liahu Doru - 805
Amatori
Ureche Ioan 94
Posteuca Lucian 976
Din Dorohoi la amatori:
Stoica Daniel 1058
Stoica Costel 881 - in clasament e trecut Botoșani dar este din Dorohoi.Va rog sa corectati domnul Florin.

Stoica Costel 881 - in clasament e trecut Botoșani dar este din Dorohoi.Va rog sa corectati domnul Florin.
Va rog sa corectati pe prima pagina.Il cheama COSTEL.

Daca ne iese socoteala, aparem si noi:
Constantinescu Marius- Buc
Toma Iulian- Brăila
Din pacate, nu am acces de aici la clasament si oricum, este posibil sa se modifice pana atunci. Oricum, undeva prin primii 150 :-) Open, nu?

L-am trecut la Amatori asa dupa cum a optat si la turneul de la G.Humor,are voie inca,avand MP 17.Daca doreste totusi la Open rog sa specifice ca sa nu producem vreo incurcatura

Back
Sus