Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
amatori + openas juca si eu in ambele categorii ... de va fi posibil ... bineinteles prin achitarea unei taxe suplimentare
Toporas Cosmin din Suceava(1303) s-a inscris la copii.El v-a participa de fapt atat la copii cat si la amatori.din fratauti:
hurjui dorel-amatori 189
hurjui dorel jr-amatori si la copii 296
+ amatoriDuceac Catalin se transfera la OPEN loc 159
eee dragi colegi amatoristi, am reusit ceva ptr voi, asa ca astept bereaaaaaa;
iordachi adrian si vlase ciprian - adjud - A + O = LOVE
Anunt important !
In urma discutiilor cu organizatorii, s-au facut urmatoarele modificari:
Turneul Open va incepe la ora 11.30, participantii vor fi prezenti pentru confirmare cel tarziu la ora 11.00;
Jucatorii de la categoria Amatori care vor sa joace si la Open vor achita 35+15 ron, in final va fi inregistrat rezultatul cel mai bun;
Jucatorii care au promovat la Open dar vor sa participe si la Amatori vor achita 35+15 ron, dar vor juca doar in grupele inferioare, fara a influenta rezultatele;
La Amatori (si copii) ramane cum am stabilit, 09.30 - ora limita pentru confirmarea inscrierii, 10.00 - ora inceperii turneului.
Tarpan Stefan se transfera la OPEN , nu mai joc la amatori fiindca vreau sa plec mai repede
Majoritatea au optat la O+A ,de ce nu se disputa la gramada ? Un nr. de x calificati din gr.inf.continua la O ,iar un nr.x vor continua la A . Nu mi se pare corect sa platesti doua taxe pentru un turneu .Asa cum se observa, foarte multi amatori prefera sa se inscrie la ambele categorii (O+A), fapt ce va creste durata concursului destul de mult, si probabil vor aparea si intarzierile de rigoare, in asteptarea anumitor jocuri ce se vor sari!
Sper sa fie un concurs pe masura dorintelor mari de joc.
In plus, cred ca ajungem sa ne gandim cum sa ne potrivim in masini: masini cu open-isti si respectiv, masini cu amatur-isti, cu plecari la ore diferite de acasa..., pentru a putea optimiza la maxim timpii de asteptare in sala, pe niste scaune tari...
Le doresc de pe acum inimosilor organizatori sa aiba nervi de otel, astfel incat sa rezulte un turneu foarte reusit, asa cum ni-l dorim cu totii!